Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Odkrijte strahove in jih opustite

6. 4. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_astrologija_zodiak

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven 

Ne glede na dogajanje, se vam bodo dogajale dobre stvari. Opustite stara čustva, pa boste naredili več, kot ste pričakovali. Zaključili boste stare zadeve ter uredili papirje.

Bik

Ne glede na načrte, vas bodo situacije vodile v konkretno delo. Opustiti boste morali sanjarjenje in pretirana druženja ter rešiti zapletene zadeve glede denarja in doma.

Dvojčka

Vaš vladar je že prešel v znamenje ovna, kar pomeni, da boste lep čas miselno bolj aktivni, lahko tudi razburljivi, a se boste vse hitreje dogovorili. Vse se bo spremenilo.

Rak

Usmerjeni boste v denar in ureditev materialnih dobrin, kar vam bo šlo bolje, kot ste pričakovali. A vseeno ne boste spremenili načina življenja in boste še naprej v skrbeh.

Lev

Dobro počutje vas bo uspavalo, a nič zato. Zaslužili ste si malo premora in pomoči, ki vam bo dana iz vseh strani. Sprostite čustva in čutne želje ter se predajte ljubezni.

Devica

Odločiti se boste morali, ali boste jahali na valovih slave iz preteklosti in skozi to širili svoje nove ideje ter vpliv, ali pa boste opustili vse za nazaj in se odprli novostim.

Tehtnica

Odlično se vam bodo zlagale karte, saj bodo vaši bližnji slutili vaše želje in vam pri tem precej pomagali. Tako boste sproščeno lahko razvijali svojo vizijo in prihodnost.

Škorpijon

Že ko boste mislili, da ste prišli na zeleno vejo, se bodo nekatere stvari spet porušile in ne boste mogli napredovati, dokler dobro ne razmislite o vsem, kar je potrebno.

Strelec

Življenje vas bo vleklo v vse smeri, medtem ko boste vi najbolj srečni, če se vam bo uspelo odmakniti od vsega in v miru razmisliti o vsem, kar se dogaja in kam želite.

Kozorog

Ne glede na vse priložnosti, ki se vam odpirajo, boste morali še počakati. Pomembno je, da odkrijete svoje skrite strahove in jih tudi opustite. To vas namreč ovira vse bolj.

Vodnar

Novi začetki se obetajo in navdušeni boste. Skozi sodelovanje boste opažali razliko med ljudmi. Razmislite o svoji naravnavi, da bi bili vsem všeč in se samo sprostite.

Ribi

Ne boste razumeli drugih, ki bodo negodovali in videli v vsem slabo. Vaše dobro počutje vas bo aktiviralo in z veseljem se boste lotili vsega, kar bo prišlo na pot.

prejšnji članek
Najini mostovi: Ste vedeli, da je 'Domen' tudi pevec?
Svet slavnih
Najini mostovi: Ste vedeli, da je 'Domen' tudi pevec?
naslednji članek
Marjetka Vovk jih obožuje
Svet slavnih
Marjetka Vovk jih obožuje