Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Skozi številke se boste rešili strahu pred obiljem

10. 4. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Možnosti selitve se bodo odmikale, dokler ne boste čisto odločeni, kam in kako bi res želeli iti. Zato se ne obremenjujte, če se kaj ne izpelje takoj. Dovolite si razmislek.

Bik 

Želeli boste na hitro rešiti situacijo in še zraven zaslužiti, a boste deležni prekinitve in boste prisiljeni iskati rešitve nekje drugje. Sprostite se in priznajte vse svoje želje.

Dvojčka 

Previdno z besedami, da ne boste iz navade nekaj govorili ter se tako zapletli v lastne obljube, ki vas bodo izčrpale in obremenile. Odreagirajte z iskrenostjo, ne krivdo.

Rak

Pišite si finančne prilive in odlive. Tako boste lahko prepričali svojo glavo, da bo začela razmišljati v drugo smer. Skozi številke se boste rešili strahu pred obiljem.

Lev

Veliko dogajanja bo, zato ne pozabite spet nase, temveč dajte v ospredje svoje želje in čustva, da bo življenje dobilo pravi smisel. Sedaj je dober čas, da se aktivirate.

Devica

Vaša naloga je, da se odločite in s tem prevzamete odgovornost za svoje življenje, ki vas bo preko tega bogato nagradilo. Ne skrbite toliko, možnosti bodo res odlične.

Tehtnica

Bolj kot boste sproščeni, več stvari se vam bo “čudežno” izpolnilo. Zato ne nehajte sanjariti, nadaljujte in si želje skicirajte, pišite, rišite, da jih zapišete v materijo.

Škorpijon

Širša družba vas bo podprla pri vaših prizadevanjih, še posebej par, ki bo potegnil vse ostale, da vas bodo tudi oni podprli in vam dali priložnost. Samo iskreno sodelujte.

Strelec

Lahko, da vas bodo kontaktirali zanimivi ljudje in vam ponudili sodelovanje. Če ste z njimi imeli kontakt v preteklosti, potem previdno, prav tako se ne odločajte prehitro.

Kozorog

Nemočni boste, a ne boste imeli nobene izbire. Lahko, da boste zaradi tega zelo slabo spali in vas bodo preganjale nočne more. Ne bežite, temveč se pogovorite.

Vodnar 

Ne obžalujte ničesar, samo poglejte, kam je smiselno nadaljevati in sprejmite pomoč, ki vam bo dana skozi odnose in ljudi, ki jih boste naključno srečali. Sodelujte v vsem.

Ribi

Doma boste uveljavljali svojo voljo na prefinjeni način in se želeli o vsem pogovoriti, ampak bo jasno, da bo končni rezultat takšen, kot ga vi želite, ali pa ga ne bo.

##IMAGE-1198996##

prejšnji članek
Tara Zupančič: Ko odprem oči, najprej pomislim na ...
Svet slavnih
Tara Zupančič: Ko odprem oči, najprej pomislim na ...
naslednji članek
Iz MasterChefa se je morala posloviti Katja
Resničnostni šovi
Iz MasterChefa se je morala posloviti Katja
#obraziavenija
obraziavenija