volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Presenetili boste vse

18. 4. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Nekatere stare zadeve boste morali razrešiti, zato se raje odločajte za sproščene pogovore kot napete prepire. Potrpežljivo in iskreno boste dosegli boljše rezultate.

Bik 

Zvezde vas podpirajo v vsem, kar bi želeli konkretno spremeniti, zato sodelujte in dodajajte svoje praktične predloge odprto in srčno. Bližnji se bodo dobro odzivali.

Dvojčka

Počutje se vam bo precej izobljšal, ko vas bo ljubezen zajela. Pripravite se za dobre želene spremembe, ki vam bodo prinesle vse tisto, o čemer ste potiho hrepeneli.

Rak 

Ne oklevajte, temveč sodelujte z vsemi, ki vas spodbujajo s novosti, ki so dobre za vas. Od danes naprej vam bo vse lažje, zato ne oklevajte, odprite se dogajanju.

Lev 

Nekatere osebe v bližini vas bodo spodbudile in podpirale pri novih aktivnostih, ki jih želite vpeljati v življenje predvsem pri sebi in v poslu, za kar jim boste res hvaležni.

Devica

Nekaj se bo spremenilo v vašem notranjem zavedanju in z lahkoto boste pokazali svojo osebnost ter se brez težav sprostili ob drugih, kar vas bo čudilo in veselilo.

Tehtnica

S sledenjem svojim željam in spremembam, boste doživeli večje materialne uspehe in se povezali s ključnimi ljudmi za vašo dolgoročno srečo. Še bolj boste kreativni.

Škorpijon 

Ustavite se in razmislite o svojih preteklih odločitvah ter se na novo povežite s tistimi, ki jim zaupate. Ne zapirajte se za zidove, ki vas delajo resnično osamljene.

Strelec 

Prisluhnite prijateljem in njihovim možnim rešitvam. Če se le da, se izognite reševanju tujih skrbi, saj boste v tem potegnili kratko. Dogovorite za sodelovanje.

Kozorog

Razmislite, kaj se zares dogaja v vas in o čem sanjarite, kaj pa ste pripravljeni konkretno narediti. Zvezde vas bodo podprle ravno v tem in osvobodile čustva.

Vodnar

Vaša vizija bo dobro sprejeta, saj ne bo nihče dobro vedel, koliko vsega je še potrebno, da se izpelje. Do takrat, ko jim bo jasno, bodo že motivirani za zaslužek.

Ribi 

Zagrabila vas bo kreativna strast in notranja moč, ki vas bo podpirala v idejah, pa tudi v volji do vsega, kar je potrebno čisto konkretno narediti. Presenetili boste vse.

prejšnji članek
Ta mladostna lepotica je mati Tare Zupančič
Svet slavnih
Ta mladostna lepotica je mati Tare Zupančič
naslednji članek
Slovenska pevka med priljubljenimi tudi na družbenem omrežju
Svet slavnih
Slovenska pevka med priljubljenimi tudi na družbenem omrežju