olivia in anna Svet24.si

Spregovorila mama hčera, ki ju je utopil ...

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

stanovanja-notranjost-2__5c825baa7a948 Necenzurirano

Pahorjevemu kandidatu dišijo Anderličeva ...

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Big Foot Mama 1 Odkrito.si

BIG FOOT MAMA: »Počutili smo se, kot da bi nam ...

Horoskop: Ne čakajte na nasvete drugih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne čakajte na nasvete drugih

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Nihali boste in želeli uveljaviti svojo voljo ne glede na način. Zato boste spremljali vso dogajanje ter se pravočasno javili za sodelovanje tam, kjer bo za vas optimalno.

Bik
Sprostite se, saj sta tako Sonce kot Merkur že prešla v vaše znamenje. To pomeni, da vas podpirata v realizaciji vseh tistih stvari, ki se prej nikakor niso mogle realizirati.

Dvojčka
Osredotočite se samo na tisto, kar vam je čisto jasno, da želite doseči. Vse na pol izdelane načrte, ki so še v megli ali želje pustite ob strani, saj vas samo medejo.

Rak
Zdelo se vam bo, da imate vse pod kontrolo in da vse teče tako, kot ste si želeli, kar vam bo okrepilo samozavest, lahko pa povzročilo težave v komunikaciji z bližnjimi.

Lev
Vse, na kar ste dolgo potiho čakali, se bo začelo zlagati v življenje. Ne boste več potrpežljivi, temveč se boste jasno postavili za stvari, ki so vam pomembne.

Devica
Dobro se boste počutili doma, zato boste med ljudi hodili samo, če bo nujno. Vseeno vas bodo poslovne zadeve, pa tudi ljubezen pripeljala v družbo, kjer bo vse drugače.Tehtnica
Zdelo se vam bo, da ste brez pravega načrta, da vas življenje premetava in da samo sledite dogajanju. A boste ugotovili, koliko ste dosegli v tem času, se boste sprostili.

Škorpijon
Čustva vas bodo vodila v dobro spremembo in uspelo se vam bo končno sprostiti, spočiti in odličiti se pomembne stvari za vaše življenje. Ponosni boste na vse in nase.

Strelec
Odlično se boste počutili in vse se vam bo zdelo z lahkoti izvedljivo. Usoda vam bo resnično odprla več priložnosti kot sicer, a na vas bo, da čimprej dobro izberete.

Kozorog
Precej dogajanja vas bo vznemirjalo in lahko, da se boste morali odločiti nekatere stvari na daljši rok. Ne čakajte na nasvete drugih, saj vas nihče ne razume čisto.

Vodnar
Na vsak način boste želeli postaviti nov način življenja, delovanja, pa če bo potrebno, tudi na silo. Vzemite si čas in poglejte, kakšne vse možnosti imate, saj jih je preveč.

Ribi
Kar naenkrat se bo vse začelo dogajati in ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Žal vam bo, da ste si želeli več pozornosti, saj vam bo vse presedalo še pred začetkom.