Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Popazite na svoja čustva in izjave

26. 4. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlično počutje vas bo odprlo za sodelovanje in vsi vas bodo opazili. To vam bo v zadovoljstvo, boste še skrivali občutljivost in nesigurnost zaradi prikritih resnic.

Bik
Zdelo se vam bo, da imate vse adute v svojem rokavu, kar bo res, če boste zmogli brzdati svoja bolj neprijetna čustva in opazke. S tem si lahko pokvarite ves trud.

Dvojčka
Usmerjeni boste v konkretne dosežke, v ustvarjanje in zaščito materialnih dobrin. Dovolj imate čakanja, zato se boste lotili svojih ciljev in jih tudi zelo dobro izpolnili.

Rak
Polni boste idej in navdušenja. Skozi odnose boste uspeli doseči nekatere cilje, ker vztrajate. Čisto instinktivno boste odreagirali na dogajanje in zadovoljni boste.

Lev
Ponosno boste stali za svojimi odločitvami in ne boste se prilagajali. Kompromisi so vam prinesli preveč slabega, zato boste nadaljevali brez dvoma po svoji poti.

Devica
Trmasto boste vztrajali pri odločitvah, pa čeprav lahko, da bo šlo v vaš minus. Dovolj imate pregovarjanja in naredili boste vse potrebno, da takoj dokažete svoj prav.



Tehtnica
Odlično počutje vas bo spodbudilo v druženje in z veseljem boste pomagali vsem. Lahko, da boste dobili priložnosti za nove poslovne priložnosti ali za menjavo službe.

Škorpijon
Odprle se bodo priložnosti za ureditev nekaterih preteklih težav. Prisluhnite intuiciji in ji sledite po korakih. Iskreno prosite za pomoč, saj se obetajo dobri rezultati.

Strelec
Veselili se boste novih prijateljstev, ki bodo veliko obetala, a se boste vse bolj zapletali v pretirano pogovarjanje o preteklosti. To vas bo utrudilo in vam vzelo čas.

Kozorog
Kar naenkrat se boste znašli v ospredju in vsi bodo spremljali vaše odločitve, geste in vsi odnosi bodo postali bolj vidni in pomembni. Zato popazite na čustva in izjave.

Vodnar
Precej opravkov boste imeli, da boste vse jasno predstavili drugim in sočasno še vzpostavili dobre odnose. Izognite se manipulacijam, da ne bo težav za daljši čas.

Ribi


Ohranili boste sanje zase in se veselili prihodnosti, a ne boste še želeli pokazati svojega vedno bolj močnega interesa. Malo boste vraževerni, da se vam to prepreči.

prejšnji članek
Sanjski moški: Jasmina v objemu žalosti in jeze
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Jasmina v objemu žalosti in jeze
naslednji članek
Zvezdnici Beverly Hillsa diagnosticirali multiplo osebnost
Svet slavnih
Zvezdnici Beverly Hillsa diagnosticirali multiplo osebnost