Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Trmasto boste vztrajali pri odločitvah

28. 4. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odlično počutje vas bo odprlo in vsi vas bodo opazili ter se želeli z vami pogovoriti. To vam bo v zadovoljstvo, a boste še skrivali strah zaradi prikritih resnic preteklosti.

Bik
Zdelo se vam bo, da imate vse adute v rokavu, kar bo res, če boste brzdali jezo in opazke. Z njimi si namreč pokvarite druženje in trud pretekih dni, zato pazljivo.

Dvojčka
Usmerjeni boste v dosežke in zaščito materialnih dobrin. Dovolj imate čakanja, zato se boste lotili svojih ciljev in jih izpolnili. Ponosni boste nase in hvaležni za pomoč.

Rak
Polni boste idej in navdušenja nad vsem, kar se dogaja. Skozi odnose boste uspeli doseči cilje zato, ker se ne predate. Instinktivno dobro reagirate, lahko se sprostite.

Lev
Ponosno boste stali za odločitvami in ne boste se prilagajali. Kompromisi vam vedno prinesejo slabo. Nadaljujete po svoji poti brez, da bi klonili pred okoljem in sistemi.

Devica
Trmasto boste vztrajali pri odločitvah in nihče vas ne bo prepričal o nasprotnem, pa čeprav bo šlo tudi v vaš minus. Dovolj imate pregovarjanja in želite urediti po svoje.



Tehtnica
Odlično se boste počutili v družbi in z veseljem boste pomagali vsem. Dovolj bo, da jih navdušite za spremembe v življenju, saj jih bo to usmerilo v bolj polno življenje.

Škorpijon
Odprle se vam bodo težko pričakovane priložnosti za ureditev preteklih težav. Prisluhnite intuiciji in se ne odmikajte se od ljudi, temveč jih poprosite za pomoč.

Strelec
Zapletli se boste v prijateljstvo, ki bo veliko obetalo, a boste vse bolj utrujeni od tega. Vse vam bo vzelo čisto preveč časa za iskanje rešitev na probleme, ki jih prej niste imeli.

Kozorog
Kar naenkrat boste v ospredju in vsi bodo spremljali vaše odločitve. Odnosi bodo postali bolj vidni. Zato popazite na čustva, da ne boste zatajili svoje ljubezni.

Vodnar
Precej truda bo potrebnega, da boste vse želje jasno predstavili drugim in vzpostavili dobre odnose. Izognite se manipulacijam, saj vam prinesejo nepotrebne težave.

Ribi


Ohranili boste sanje zase in se veselili prihodnosti. Ne boste želeli javno pokazati svojega interesa. Vraževerni boste, da se lahko kaj zgodi in vam to prepreči.

prejšnji članek
Pia sanjski zmenek popestrila z riganjem?
Resničnostni šovi
Pia sanjski zmenek popestrila z riganjem?
naslednji članek
Monica Bellucci: Izkušnje delajo človeka seksi
Svet slavnih
Monica Bellucci: Izkušnje delajo človeka seksi
#obraziavenija
obraziavenija