stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Sanja se je odzvala na zlobne komentarje

27. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
sanja-munda

Sanja Munda foto: POP TV

Sanja Munda se je odzvala na očitke zaradi težav z osebnim prostorom in nesramnostjo. Spletne komentatorje naproša, naj zlobne komentarje zadržijo zase.

Tudi tokrat je veliko pozornosti pritegnila Sanja Munda, ki je tekom snemanja šova Sanjski moški doživljala poseganje v njen osebni prostor. Ker jo je slednje močno vznejevoljilo, je občutke jasno izrazila, kar pa je zmotilo tako sotekmovalke, kot tudi gledalce, ki tekom spletnih komentarjev niso bili prizanesljivi. Sanja je zato sklenila, da se na družbenem omrežju odzove na komentarje, ki so vezani na težave, ki jih je imela med poročnim fotografiranjem, ob tem pa se je dotaknila tudi pripomb o njeni komunikaciji v šovu.

Kljub težavam je nastala lepa in zanimiva fotografija, kajne? foto: Ana Gregorič

»Ljudje smo si različni, nimam težav s komunikacijo, glede na to, da uspešno vodim lokal že vrsto let. Ampak moj osebni prostor je moja intima in razumem, da tega marsikdo ne razume. Nisem imela nobenega namena koga užaliti ali ga spravljati v zadrego, pokazala sem del sebe, ki se ga ne sramujem in mislim, da je to edino prav, da si v tem neiskrenem svetu zvest sam sebi. Dokler niste na naši poziciji in ne veste, kako je to živeti in spati z ljudmi, ki jih poznaš dva dni, vas prosim, da zlobne komentarje zadržite za sebe,« je odločna Sanja, ki je za konec znova poudarila, da ideja o vstopu v šov nikakor ni bila njena, prijavile so jo namreč sestre.

Sanja Munda

Sanja Munda foto: POP TV

prejšnji članek
Igralci ujeti med pripravami na snemanje Najinih mostov
Svet slavnih
Igralci ujeti med pripravami na snemanje Najinih mostov
naslednji članek
Horoskop: Razdvojeni boste med lastne načrte
Horoskop
Horoskop: Razdvojeni boste med lastne načrte