Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. maja

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

igor zorčič Svet24.si

Poslanci še ne bodo odločali o Zorčičevi ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Profimedia Princesa Charlotte Odkrito.si

Požvižga se na kraljeva pravila obnašanja

Robert Anže Blažič Njena.si

MasterChef: Močan Anže v solzah in ponižno ...

Sanjski moški: Sanja se je odzvala na zlobne komentarje
| J.K.

Sanjski moški: Sanja se je odzvala na zlobne komentarje

Sanja Munda, POP TV

Sanja Munda se je odzvala na očitke zaradi težav z osebnim prostorom in nesramnostjo. Spletne komentatorje naproša, naj zlobne komentarje zadržijo zase.

Tudi tokrat je veliko pozornosti pritegnila Sanja Munda, ki je tekom snemanja šova Sanjski moški doživljala poseganje v njen osebni prostor. Ker jo je slednje močno vznejevoljilo, je občutke jasno izrazila, kar pa je zmotilo tako sotekmovalke, kot tudi gledalce, ki tekom spletnih komentarjev niso bili prizanesljivi. Sanja je zato sklenila, da se na družbenem omrežju odzove na komentarje, ki so vezani na težave, ki jih je imela med poročnim fotografiranjem, ob tem pa se je dotaknila tudi pripomb o njeni komunikaciji v šovu.

Foto: Ana Gregorič - Kljub težavam je nastala lepa in zanimiva fotografija, kajne?

»Ljudje smo si različni, nimam težav s komunikacijo, glede na to, da uspešno vodim lokal že vrsto let. Ampak moj osebni prostor je moja intima in razumem, da tega marsikdo ne razume. Nisem imela nobenega namena koga užaliti ali ga spravljati v zadrego, pokazala sem del sebe, ki se ga ne sramujem in mislim, da je to edino prav, da si v tem neiskrenem svetu zvest sam sebi. Dokler niste na naši poziciji in ne veste, kako je to živeti in spati z ljudmi, ki jih poznaš dva dni, vas prosim, da zlobne komentarje zadržite za sebe,« je odločna Sanja, ki je za konec znova poudarila, da ideja o vstopu v šov nikakor ni bila njena, prijavile so jo namreč sestre.