reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Usoda vas bo potegnila v vrtinec dogajanj

29. 4. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pritiski preteklosti se bodo nakopičili in ne boste mogli več zadrževati čustev. Pretiravali boste z reakcijami in iskali razlog, da sprostite čustveni jez preteklosti.

Bik
Okoliščine bodo v vas prebudile nove talente, ki jih boste hitro realizirali. Imeli boste dober vpliv na vse, zato vam bodo z veseljem priskočili na pomoč v vseh pogledih.

Dvojčka
Odličen čas za nove pridobitve. Če imate priložnost nakupa ali napredovanja, potem izkoristite vse, da to dobite. Ne upirajte se predlogom, ki bodo koristili prav vam.

Rak
Odnosi vam bodo povzročali preglavice, saj ne boste vedeli, kako ugoditi vsem hkrati in vas bo to spravljalo v stres. Osvobodite se skrbi za druge in pokažite svoja čustva.

Lev
Odlično počutje boste izkoristili v druženju z vam najboljšo družbo. Nekatere vaše najbolj nenavadne ideje, se bodo lahko hitro realizirale, kar vas bo navdušilo.

Devica
Ne boste dovolili, da vas kdorkoli čustveno izsiljuje. Niti pomislili pa ne boste, da so to njihova resnična čustva in jih vi zatirate v družbi. Zato se ne upirajte dialogu.



Tehtnica
Znašli se boste v zanimivi družbi, kjer boste s pogovori uredili veliko stvari, ki so vas skrbele. Zato ne skrivajte svojih težav, saj vam jih bodo z veseljem pomagali razrešiti.

Škorpijon
Odnosi vas bodo zaposlili, zato se ne boste preveč ozirali, kaj se dogaja okoli vas. To bo dobro, da boste končno popustili nadzor in dovolili usodi, da vas preseneti.

Strelec
Odločili se boste za dogodivščino, ki pa se ne bo tako iztekla, kot ste načrtovali. Lahko, da se bodo razkrila nekatera stara čustva in boste morali to sproti razčistiti.

Kozorog
Usoda vas bo potegnila v vrtinec dogajanj, kjer boste prisiljeni spustiti zavore in se predati dogajanju, kar bo nekaj novega za vas. Odlično se boste počutili ob novostih.

Vodnar
Srečali boste pomembne ljudi, ki vam bodo ponudili pomoč pri nekaterih javnih komunikacijah. To vam bo veliko pomenilo, saj ste prav to že dlje časa iskali.

Ribi


Želja po spremembi vam bo odprla številna čustva preteklosti. Tokrat ne boste mogli pobegniti pred sabo, zato bo potrebno realno pogledati, česa se zares bojite.

prejšnji članek
Sanjski moški: Na njeno zrelost je vplivala huda nesreča
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Na njeno zrelost je vplivala huda nesreča
naslednji članek
Razkrito, kaj je visoko noseča počela Maja Šušut
Resničnostni šovi
Razkrito, kaj je visoko noseča počela Maja Šušut