Andrej Marčič Svet24.si

Milijoni evrov javnih sredstev za prijatelje ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

strela Odkrito.si

Družina, ki privablja strele

Peter Prevc in Mina Lavtižar Mercuzza Njena.si

Peter Prevc pokazal sina

Horoskop: Kaos in gneča nista najboljše zdravilo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaos in gneča nista najboljše zdravilo

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Sprostite se in dovolite, da se pokažejo rešitve za vaše intimno življenje. Težava je, da ste večkrat z mislimi drugje, zato pozabite popaziti na besede, ki naredijo škodo.

Bik
Polne roke dela boste imeli s službo. Ne pozabite na zdravje in del časa namenite svojemu počutja. Kaos in gneča nista najboljše zdravilo, boljše je veselje in druženje.

Dvojčka
Srečni boste v srečanjih z bližnjimi in kar naenkrat boste spoznali, kako so vam res pomembni. Zato se boste potrudili, da boste vzpostavili iskreno, srčno komunikacijo.

Rak
Precej dela boste imeli, tudi z uradnimi papirji, kar bo nujno, če želite zaščititi svoje materialne dobrine. Zato nikakor ne zanemarite vsega tega, če si želite dobro.

Lev
Nemirni boste in iskali možnost, da realizirate želje. Imeli boste veliko dela, zato boste nervozni, saj ne boste želeli, da vam osebna sreča pobegne. Najdite čas zase.

Devica
Srečo boste imeli na potovanju ali v selitvi. Morebitno izobraževanje vam bo prineslo več zadovoljstva, kot pričakujete. Lahko boste napredovali v karieri ali v življenju.Tehtnica
Uporni boste pri dokončevanju. Lahko tudi, da boste zaradi tega ostajali dlje v službi. Polni boste idej in ne boste mogli nehati urejati, kar lahko, da bo zmotilo vaše bližnje.

Škorpijon
Odlično obdobje, ko se boste lahko dogovorili in razrešili materialne težave ali dileme v službi. Bližnji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, če boste le pokazali željo.

Strelec
Odlično počutje vas bo spodbudilo k sodelovanju in lahko, da vas bo zajel val strasti. To se vam bo zdel znak usode, ki ji morate slediti za vsako ceno ne glede na vse.

Kozorog
Finančno stanje in delitev vam bo delala preglavice. Potrebo se bo pogovoriti o vsem, zato boste nemirni in zaskrbljeni. Zapišite si ideje in jasno izrazite željo po pogovoru.

Vodnar
Želeli boste dokončati začete stvari, zato boste dali osebne želje na stran. To vas bo jezilo, a boste kreativni pri iskanju dobre rešitve za skupno dobro in uspelo vam bo.

Ribi
Uživali boste v času zase in sanjarili. Skozi prijetno družbo boste našli odlične ideje za prenovo doma in se organizirali, da bodo to drugi naredili vse. Zadovoljni boste.