mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Pomembno je, da opazite spremembe v okolici

14. 5. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne obupujte prehitro in ne delajte drame zaradi česarkoli, saj se začenja vaše novo obdobje, ko boste bolj praktični, sproščeni, pa tudi pripravljeni na spremembe.

Bik
Dobro bi bilo, da ne trmarite, temveč dovolite drugim, da izrazijo svoje mnenje in sodelujte v vseh fazah. Tako se boste bolj sprostili in poskrbeli za dobro počutje.

Dvojčka
Odločno vam bodo šli vsi pogovori, dogovori, tako osebno kot poslovno, zato si upajte narediti korake naprej. Uresničite, kar ste si želeli nekoč in si želite še sedaj.

Rak
Poglejte na sedanje možnosti, s katerimi si lahko ustvarite življenje in izboljšate tako lastno počutje kot stanje v službi in v poslu. Za uspeh se aktivno lotite svoje prenove.

Lev
Stabilizirali boste čustva in takoj se vam bo izboljšalo počutje in zdravje. Ne boste več dovolili, da vas kdorkoli čustveno izsiljuje ali manipulira, saj iame vsega tega dovolj.

Devica


Usoda vas podpira pri tem, da opustite vse stare in neuspešne projekte ter začnete na novo doživljati svoje življenje tudi preko novih ljudi, ki vam bodo prihajali na pot.

Tehtnica
Postalo vam bo jasno, kako bi radi živeli in česa ne marate. To vas bo razbremenilo in se boste nehali truditi tam, kjer ne vidite več smisla. Tako boste imeli več časa zase.

Škorpijon
Spremembe vas bodo osrečile in dale upanje za prihodnost. Jasno boste videli kaj je potrebno urediti, spremeniti, zato si pišite ideje, saj se bodo pojavljale le najboljše.

Strelec
Svoboda vam bo veliko pomenila in z njo boste enačili ljubezen, flirtanje in simpatije, ki se vam bodo precej pogosto pojavljale na različnih poteh. Sreča vam bo sledila.

Kozorog
Pomembno je, da opazite spremembe v okolici in da sami spremenite način komunikacije. Ne čakajte, da vas drugi prepričujejo, raje sprašujte, kar vas zanima.

Vodnar
Jasno boste videli, kaj je potrebno narediti za optimalno življenje in želeli boste to čimprej predati naprej. Pozabili pa boste na njihove želje, ki bodo malo drugačne.

Ribi


Priložnost boste imeli se pomiriti s sabo in iskreno pogledati, kaj si želite. Če ne boste odprti do drugih, vsaj sebi priznajte vse, kar vas muči in česa ne želite več v življenju.

##IMAGE-969474##

prejšnji članek
Gregor in Polona obiskovala isto šolo
Resničnostni šovi
Gregor in Polona obiskovala isto šolo
naslednji članek
Vesela novica za vse ljubitelje dobre kulinarike
Kulinarika
Vesela novica za vse ljubitelje dobre kulinarike
#obraziavenija
obraziavenija