Screenshot_2021-08-05_16-37-38 Svet24.si

VIDEO: Podivjan bik na nelegalnem rodeu raztrgal ...

mojca-prelesnik Svet24.si

Cela Slovenija čaka NIJZ, oni pa noge namakajo v ...

luka dončić Svet24.si

Luka Dončič: "Nikakor se še nismo predali"

janez-janša, mauritius, božo-dimnik, andrej-marčič, katja-ujčič Reporter.si

Ljerka Bizilj: Zanimivi prijatelji Janeza Janše ...

Sibil Svilan Necenzurirano

Preživel je šest vlad, Janševa ga je odslovila

Maxwell Berry meaww com Odkrito.si

Nesramnega potnika posadka privezala na letalski ...

Žiga Lakner Njena.si

Neverjetna preobrazba Žige Laknerja

Horoskop: Bodite pozorni, da dejanja podpirajo vaše misli
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Bodite pozorni, da dejanja podpirajo vaše misli

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odnosi vam bodo delali preglavice, saj ne boste točno vedeli, kaj se dogaja in kaj zares narediti. Naučili se boste kljub temu biti srečni. Manjka vam podpora bližnjih.

Bik
Preveč boste v skrbeh zaradi službe in ne bo dobro vplivalo na vaše osebne odnose in ljubezensko življenje. Preveč ste strogi do sebe in zato doma neprijetni. Sprostite se.

Dvojčka
Izkoristite vso podporo zvezd in pokažite svoje zanimanje ter želje navzven, da se vam lahko uresničijo. Zato ne ustavljajte domačih, ko vam bodo želeli v vsem ustreči.

Rak
Prijatelji in znanci vas bodo podprli, a ne zapletejte se v težave zaradi njih. Stari strahovi bodo prišli na plano in s težavo boste nadaljevali kot da se ni nič zgodio.

Lev
Precej sprememb se bo dogajalo v vam dobri smeri in navdušeni boste. To vas bo spodbudilo, da se boste bolj odprli komunikaciji in spoznali nove, odlične ljudi.

Devica
Na polno delujte in vse, kar si želite tudi jasno izrazite vsem, ki jih to zadeva. Samo tako boste skozi pogovore in sodelovanje lahko prišli do izpolnitve svojih ciljev.

Tehtnica
Pestro in lepo bo, polno iskric strasti. Usoda vam odpira priložnosti, s katerimi boste nadaljevali že začet poti v odnosih in sprostitvi. Razpoloženi boste kot že dolgo ne.

Škorpijon
Samski imate priložnost odkriti sorodno dušo, vezani pa skočiti čez plot. Zato sledite ljubezni iskreno in s srcem, da si ne nakopljete težav temveč se odprete ljubezni.

Strelec
Veliko boste delali in zdelo se vam bo, da nikamor ne napredujete. Pri tem ne boste opazili, da se ne držite smeri, temveč greste čisto po svoje. Preverjajte sproti.

Kozorog
Bodite pozorni, da dejanja podpirajo vaše misli in besede, še posebej, če se to tiče vaših čustev in ljubezni, ki na vsak način želi vstopiti v vaše življenje.

Vodnar
Samski boste zadovoljni, a kljub iskricam v okolici ne boste želeli resne veze. Vezani boste sledili ljubezni in negovali odnos na način, da se boste zaprili pred družbo.

Ribi
S sodelovanjem boste dosegli več kot sami. A ker si ne upate prositi drugih za pomoč, čakate, da se sami ponudijo. Nič ni narobe, če se naučite to in skupaj napredujete.