banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

čredna imunost, koronavirus, epidemija, covid Svet24.si

Stanje se slabša, tudi včerajšnja ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

2017_Central_Terminal_10mp-129611 buffalocentralterminal org Odkrito.si

Lovila je duhove in padla skozi strop.

werner Odkrito.si

WERNER: »Sram vas je lahko«

Horoskop: Dokončajte začete stvari čimprej
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Dokončajte začete stvari čimprej

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ne aktivirajte se na vrat na nos, ne sposojujte si denarja nikjer in raje razmislite, kaj zares potrebujete in kam boste usmerili svojo energijo za trajnejše dobre rezultate.

Bik

Ljubezen vas bo aktivirala, da boste bolj lahkotni v odnosih. Lahko, da boste dvomili o zvestobi vašega partnerja ali pa bo vaš parner začutil vašo željo po spogledovanju.

Dvojčka

Ne odlagajte kariere ali ljubezni na kasnejši čas. Sedaj je pravi čas za aktivacijo vsega, kar si želite. Opustite preteklost in se predajte dogajanju ter iskreno sodelujte.

Rak

Ne spreminjajte fokusa in dokončajte začete stvari čimprej. To vam bo dalo moč in čas za novosti. Lahko se boste predali optimističnemu druženju ter skupnem vzdušju.

Lev

Vse bolj pomembna vam bo iskrenost, sproščenost in razumevanje brez truda. Vse bolj boste hvaležni in ljubljenost bo magnetično prevzemala celotno vaše življenje.

Devica

Prisluhnite srcu in poskušajte harmonično delovati v vseh pogledih, da se bodo stvari dobro aktivirale. Tako boste stabilizirali službo in si zagotovili urejene prihodke.

Tehtnica

Izkoristite dobro energijo za lastne spremembe in telo razbremenite vsega, kar ste mu naložili v preteklih letih. Začutite, kaj vam res odgovarja in sledite svoji intuiciji.

Škorpijon

Optimizem vas bo tudi čustveno podprl, zato si dovolite čutiti bližino ob posebni osebi. Razveselilo vas bo že dejstvo, da je marsikaj pripravljena narediti za vas.

Strelec

Ne pozabite na hvaležnost, naj vam bo dnevno vodilo. Ko ste srečni, namreč ustvarite veliko več dobrega, ne glede na to, vas vseeno ljudje dokaj hitro utrudijo.

Kozorog

Namesto, da se vsega novega branite, je smiselno, da pokažete zanimanje in da izrazite željo po času za razmislek ali testiranju novosti. Tako boste bolj sodelujoči.

Vodnar

Nestrpni boste do vseh, ki bodo prepočasni okoli vas ali prečustveno odreagirali na vaše zahteve. Lahko, da bo ta nemir vplival na vaše zdravje ali na počutje bližnjih.

Ribi

Previdni bodite pri vožnji in na izpostavljenih mestih, saj boste z glavo čisto pri drugi stvari. Pomembno vam je, da uspete, zato boste preveč obremenjeni z vsem tem.