Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: obeta se sanjav teden, proti koncu pričakujte spremembo

31. 5. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
venera

venera foto: profimedia

Ker pride Venera v znamenje raka, boste od srede naprej veliko bolj odprti za družinska srečanja, piknike in tudi romantične zgodbe, ki vam jih bo ponujalo življenje.

Sproščenost in težnja po dobrih zaključkih bo vodila vaše misli in dejanja. Malo sanjavi boste v sredini tedna, a zato veliko bolj aktivni za vikend, ko se vam bo dalo sodelovati v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas.

Slovenski pregovor: Rožnika mrzlo deževanje slabo za vino in panje.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Nekatere stvari se vas bodo globoko dotaknile in čas bo za razmislek. Ne razglabljajte o težavah, temveč najdite tisto nekaj pozitivnega v sebi in življenju, kar vas bo sprostilo in vam dalo malo veselja za naprej.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne vztrajajte v odnosih samo zato, ker ne vidite poti naprej. Morda boste tako ali tako antena za prepire in vsi bodo vplivali na vaše delo in obnašanje. Občutljivi boste in si nekatere besede ter dejanja preveč vzeli k srcu.
Posel/denar: ***
Zaključite z vsemi dejavnostmi, ki vas ne osrečujejo več in ne prinašajo nobenih koristi. Trenutna situacija ni najobetavnejša, zato se ne izpostavljajte ne v družbi ne v službi.
Nasvet tedna:
Bodite pripravljeni na spremembe, ki bodo prišle potiho, počasi in spontano. Ne zamudite jih zaradi prevelike obremenjenosti z drugimi. Zato jih ne sprašujte za nasvete ali mnenja, samo sledite svojemu srcu in notranji intuiciji. Ko boste v miru s sabo, naj bo to znak, da je čas za korake naprej.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Odlično obdobje, ko boste kljub svoji jezljivosti in muhavosti lahko izpadli kot heroj. Nemirni boste in želeli vse razrešiti takoj, saj boste verjeli, da vas bo to umirilo. Počutje bo napeto, a ste ga že vajeni, zato potrebujete čim več gibanja in svežega zraka.
Ljubezen/odnosi: *****
Samski boste dopadljivi v družbi in precej simpatij si boste nabrali v tem obdobju. Z lahkoto se boste namreč pogovarjali in sramežljivost bo kar nekam izpuhtela. Polni boste idej in humorja, zato boste zelo zaželena družba.
Posel/denar: *****
Ne branite se ničesar, temveč komunicirajte ter sodelujte z vsem, kar vam bo življenje prineslo. Lahko ste trmasti in vztrajate pri svojem, pa vam bo vseeno uspelo vse navdušiti in si pridobiti vodilno vlogo pred svojimi tekmeci. Čaka vas napredovanje v vseh pogledih.
Nasvet tedna:
Razmislite o svojih predlogih in idejah, ki jih imate tako za službo kot za svoje prijateljske in družinske odnose, saj bo vse padlo na plodna tla. Zdaj se ne držite nazaj.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Odlično počutje vas bo vodilo in z ljubeznijo ter sproščenostjo boste osvajali življenje. Optimistični boste, ne glede na dogajanje, in s tem prepričali marsikoga, da se vam bo pridružil pri dobrem sodelovanju.
Ljubezen/odnosi: ****
Velike spremembe lahko doživite, če se boste odzivali na vabila prijateljev, znancev, pa tudi bolj uradna vabila različnih društev. Odnosi so vam pomembni, zato se jim posvetite, in vse ostalo se bo uredilo.
Posel/denar: ****
Zaupajte si in sodelujte v razpravah ter pobudah, saj lahko prav zdaj veliko dosežete in tako posredno napredujete v življenju. Posvetite se temu, kar najbolj obvladate, in to izžarevajte povsod, kjerkoli se boste gibali, ne samo v službi.
Nasvet tedna:


Vaša notranja moč raste in vse več magnetizma vas podpira v pravi smeri. Zato ne oklevajte in se ne bojte izraziti. Ta čas izkoristite predvsem za povezovanje in notranja spoznanja o sebi, kaj si želite od življenja v smislu sodelovanja v javnosti in postavljanja novih smernic za celotno družbo.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Ujeti boste v svoje misli in zdelo se vam bo, da ste za vse sami. Lahko vas bodo preganjale nočne more in vse večji občutek dolžnosti, ki pa ga boste odrivali.
Ljubezen/odnosi: **
Brzdajte čustva, da si ne naredite težav, saj so lahko posledice temeljne za življenje. Nenadzorovana jeza lahko izbruhne v trenutku, zato se izogibajte alkohola ali kakršnihkoli substanc, ki vam vzamejo samonadzor. Čas je, da tudi vi razumete druge in jim poklonite vsaj zaupanje, če že ne časa, pozornosti ter pomoči.
Posel/denar: ***
Zdelo se vam bo, da ste ujeti v situaciji in da nič ne morete spremeniti. Jezili se boste in čakali na možnosti sprememb, ki pa se ne bodo tako hitro pojavile, kot upate. Zdaj ni čas za sprostitev, temveč za jasno sodelovanje in razumevanje.
Nasvet tedna:
Odločite se, da je čas za spremembe, in se posvetite življenju na konstruktiven način. Ne dajajte preveč pozornosti negativnim čustvom, ki vas vlečejo v brezno. Če to obdobje dobro preživite, boste ponosni nase, v nasprotnem primeru boste morali nastalo situacijo popravljati dlje časa.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *****
Lahko boste zadihali na novo in začeli z bolj sproščenim, pa uspešnejšim življenjem. Veselili se boste vsega, kar vas bo naredilo izjemno privlačne. Z dobro voljo boste vstopili v reševanje vseh stvari in podprli vse odnose.
Ljubezen/odnosi: ****
Možno, da se vam vrne neuslišana ljubezen iz preteklosti, ki vas bo ponovno prebudila v aktivno strast. Tokrat ne boste pozabili nase in presenečeni boste, kako enostavno se bo vse začelo dogajati. Kot da ste sprostili stare vezi, ki so vas držale nazaj.
Posel/denar: *****
Odlični dnevi vas bodo okrepili v samozavesti. Imeli boste vso podporo zvezd, da se odprete sodelovanju v javnosti in doživite tudi velik uspeh. Ideje in sodelovanje vam bo na prvem mestu, zato se boste odzivali na vso kreativnost ter podprli tiste, ki vam bodo pomagali pri večjih projektih.
Nasvet tedna:
Ohranjajte zavesten spomin na počutje in vse, kar boste v tem obdobju spoznali. To vam bo dobra popotnica za naprej, saj boste dojeli smisel dobrega magnetizma, ki ga nosite v sebi.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Nemirni boste in kljub sreči, ki se vam bo odpirala, boste iskali možnosti uresničitve. Želeli si boste urediti materialne stvari ter se bolje organizirati, a še ne bo šlo.
Ljubezen/odnosi: ****
Našli boste uteho v dobrih prijateljih in z njihovo pomočjo boste lahko marsikaj uredili. Partnerstvo se lahko odlično obnovi v strasti, ki je med vama. Samski pa boste imeli priložnost spoznati ljubezen na prvi pogled. Predajte se ji in se ne zapletajte v dolgoročne načrte, raje se prepustite sedanjosti, da vas nauči uživanja v življenju.
Posel/denar: ***
Dober pogovor in razmislek vam bo pomagal, da boste lažje razumeli večji smisel v dogajanju, čeprav se ne boste še čisto sprostili, dokler ne boste dobili uradne potrditve ali se ne bodo zgodili prvi koraki v pravo smer.
Nasvet tedna:


Koristna in smiselna bi bila večja sprostitev, ki bi jo lahko doživeli tudi v intimnem odnosu za vse, ki ste v zvezi. Podporo zvezd imate namreč veliko in največ je boste lahko sprejeli s čutenjem in razvijanjem senzibilnosti.

Tehtnica 23. 09.–23. 10.
Počutje: *****
Sproščeni boste, kar bo precej izboljšalo vaše fizično počutje, in vsak trenutek vam bo dragocen. Začeli boste ceniti vse, kar imate, ter ustvarjali harmonijo znotraj in zunaj sebe.
Ljubezen/odnosi: *****
Odlično obdobje za komunikacijo z javnostjo in druženje s prijatelji. Z lahkoto se boste odprli za različne odnose in ne bo vam težko prisluhniti. Vse, kar vas je prej motilo in izčrpavalo, se bo zdaj sprostilo in ne boste čutili bremen s strani ljudi. Prijateljstvo vam bo pomembno in potrudili se boste, da bodo odnosi sproščeni in igrivi.
Posel/denar: ****
Polni boste idej in hitro vam bo jasno, katere lahko izpeljete s pomočjo drugih, katere pa je bolje prestaviti na kasnejši, primernejši čas. Poslovno boste odprti za predloge in ideje, a boste za vse potrebovali svoj čas.
Nasvet tedna:
Ljubezen bo zacvetela, vendar boste bolj prisotni v javnosti, ne bo namreč časa za intimo ali zmenke v dvoje. Zato bodite iskreni in čustev ter ljubezni ne prestavljajte na kasnejši čas. Nič ni hudega, če drugi vidijo vašo ljubezen ali naklonjenost do določenih ljudi.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Imeli boste goro dela in želeli boste urediti vse naenkrat, a ne bo prave volje. Čustveno boste izčrpani, pa tudi zaradi nemira v sebi ne boste mogli dobro spati. Morda vas bo začelo skrbeti za zdravje ter se boste zaradi tega precej obremenjevali. Stari strahovi bodo prišli na plano in morali boste nekaj narediti zase.
Ljubezen/odnosi: ***
Bližnji vas bodo pustili pri miru, saj boste jasno kazali znake nemira in potrebe, da naredite nekaj zase, kar pa bi bilo najprej dobro razmisliti. Sledite širši perspektivi, v kateri vas bodo vsi podprli.
Posel/denar: ****
Največje spremembe bodo potrebne v službi in poslu, zato naredite dober načrt glede financ in časovne organizacije. Pomembno je, da se ne izčrpate v katerikoli smeri ter si res ne nakopljete zdravstvenih težav.
Nasvet tedna:
Spočijte si, vzemite si čas zase in pojdite nekam ob vodo, kjer se boste lahko popolnoma rehabilitirali ter razmislili, kako spremeniti način delovanja in življenja. To obdobje vam lahko okrepi notranjo moč in potrebne ideje za razrešitev starih stvari.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Tiščalo vas bo v prsih, mravljinci in toplota vas bodo zmotili pri spanju, a sploh ne boste opazili, kako ste vznemirjeni v pričakovanju nečesa novega.
Ljubezen/odnosi: *****
Ljubezen vam bo trkala na vrata, ali pa bolj strast? To boste presodili sami. Vsekakor vas bodo določeni pogledi spremljali in vam krajšali noči ter burili sanje. Ne glede na to, ali bo ljubezen uslišana ali ne, vam bo sprožala dobro voljo in optimistični boste kot že dolgo ne. Če ste v zvezi, bo vaš partner ljubosumen, saj boste preveč pozitivni in dobre volje odhajali od doma. Samski imate dobre priložnosti za ljubezenska srečanja in iskrice strasti vas bodo prebudile v novo življenje.
Posel/denar: ***
Naredili boste vse, kar bo potrebno, a boste z glavo in srcem daleč stran. To se najprej ne bo videlo, a bližnji sodelavci ali stranke bodo opazili vašo »odsotnost«.
Nasvet tedna:


Ne pretiravajte z razlaganjem čustev tistim, ki jih sami ne čutijo. Le redki bodo to lahko sprejeli odprto in iskreno. A hvaležni boste do vseh, ki vas bodo podpirali in spodbujali v tem.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Vznemirjeni boste in iskali rešitve tam, kjer bodo najtežje. Ne boste se mogli sprostiti in prisluhniti mnenju tistih, ki bi vam lahko najhitreje in najbolje pomagali. Morda vam bo stres vplival na želodec in bolečine v kosteh.
Ljubezen/odnosi: ****
Odnosi bodo v tem obdobju najpomembnejši za vas, ne glede na to, da se boste delali, da temu ni tako.
Posel/denar: ****
Vaša želja bo predvsem vezana na službo in delo, a boste pri tem potrebovali pomoč drugih, zato je smiselno, da se bolj iskreno posvetite svojim bližnjim. Sodelavci vam bodo lahko priskočili na pomoč tam, kjer se vam bo zataknilo, medtem ko vam bodo prijatelji želeli v celoti pomagati.
Nasvet tedna:
Ne znašajte se nad prijatelji in ne skrivajte svojih čustev, ne glede na to, kakšna so. Pogovorite se in prosite za pomoč, če jo potrebujete. Vsi vam bodo z veseljem pomagali. Bodite pozorni, da boste iskreni in pošteni v odnosih in ne obremenjujete tistih, ki vam radi pomagajo, medtem ko tiste, ki bi vam morali pomagati, pustite na miru.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Strogi boste in le s težavo ohranjali smisel za humor. Skozi sodelovanje boste preveč občutljivi na vse, kar se bo dogajalo, ter vse jemali preveč osebno. Zato je bolje, da sledite dogajanju in sledite spremembam usode z osredotočenostjo na sebi.
Ljubezen/odnosi: ***
Zdelo se vam bo, da je vse pod nadzorom, in boste zadovoljni. Nekateri odnosi se bodo ohladili vsaj za nekaj časa, dokler vsak ne naredi potrebnih sprememb.
Posel/denar: *****
Pozorni bodite, da se začnejo ideje uresničevati in da sledite čim bolj vztrajno smislu, ki vam ga daje življenje. Sreča vam bo naklonjena, da boste pravočasno ugotovili vse pomembne stvari ter se uprli tam, kjer bo pomembno, ter vztrajali pri stvareh, ki gradijo vaše življenje.
Nasvet tedna:
Odprite um za najbolj nore in genialne ideje ter se jim čisto posvetite. To vam bo vrnilo veselje ter občutek za dogodivščino. Ne trudite se za druge, če nimate časa, bolje je, da poskrbite za svojo srečo. Tako boste bolj sproščeni in dobro vplivali na vse.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Ogromne spremembe se bodo dogajale, čeprav ne bodo vidne navzven. Lahko se boste sprostili in se predali čutenju na čisto svoj način. Domišljija vam bo dobro služila in oplemenitila vsa področja življenja.
Ljubezen/odnosi: ****
Samski boste imeli odlične priložnosti za flirtanje in strastne zmenke, vendar se ne boste želeli preveč vezati na druge, zato boste spodbujali svobodomiselnost in optimizem. Vezani boste svoj odnos dali malo na stran, saj boste imeli preveč dela.
Posel/denar: ***
Lahko boste šli na daljše potovanje ali dobili nov pogled na življenje, ki bo vsekakor pripomogel k vaši uspešnosti. Spremembe vam bodo koristile, da boste na vse pogledali iz druge perspektive, kar bo povzročilo precej več dela.
Nasvet tedna:


Če si želite selitve, potem je zdaj optimalen čas, da začnete razmišljati v tej smeri, in prave priložnosti se bodo odprle. Dobro je, da skozi prve korake v tej smeri sprejmete odločitve, ki jih boste želeli uresničiti. Skozi zaupanje boste dosegli veliko več kot sicer, zato se ne bojte svojega optimizma. ***Isto kot vsak teden, fotki dve - s podpisi (venera) Venera v raku bo spodbudila vašo odprtost. (ljudje - izrezana naj bosta dedek in vnuk, da bo slika pokončna) Brez družinskih srečanj ta teden verjetno ne bo šlo.***

prejšnji članek
V Sloveniji vse manj kadilcev, koliko pa jih še vedno kadi?
Svet slavnih
V Sloveniji vse manj kadilcev, koliko pa jih še vedno kadi?
naslednji članek
Can Yaman z izbranko uživa na dopustu
Svet slavnih
Can Yaman z izbranko uživa na dopustu