Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Nekateri odnosi se bodo ohladili

5. 6. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Občutljivi boste in si besede ter mala dejanja preveč vzeli k srcu. Zaključite z vsemi dejavnostmi, ki vas ne osrečujejo več in sočasno tudi ne prinašajo nobenih koristi.

Bik  
Z lahkoto se boste pogovarjali in sramežljivost bo kar nekam izpuhtela. Polni boste idej in humorja in boste zelo zaželena družba. Sedaj se ne držite nazaj, sodelujte.

Dvojčka  
Zaupajte si in sodelujte v razpravah ter pobudah, saj lahko prav sedaj veliko dosežete in tako posredno napredujete v življenju. Posvetite se temu, kar najbolj obvladate.

Rak  
Čas je, da tudi vi prisluhnete drugim in jih razumete iz globine svojega srca ali pa jim poklonite vsaj zaupanje, če že ne morete časa, pozornosti ali pomoči. Koristno bo.

Lev  
Tokrat ne boste pozabili nase in presenečeni boste, kako enostavno se bo spremenilo. Kot da ste sprostili vse stare vezi, ki so vas držale nazaj. Zadihali boste.

Devica  


Predajte se ljubezni in se ne zapletajte v dolgoročne načrte, raje se prepustite sedanjosti, da vas nauči uživanja v življenju.  Dober pogovor in razmislek bo koristil.

Tehtnica  
Z lahkoto se boste odprli za različne odnose in ne bo vam težko prisluhniti. Vse, kar vas je prej motilo in vas izčrpavalo, se bo sedaj sprostilo in ne boste čutili bremen.

Škorpijon  
Nemirni boste. Preden se karkoli odločite, o vsem dobro razmislite. Sledite širši sliki, ki bo zajemala vsa področja in se ne ukvarjajte samo z malenkostmi ter govoricami.

Strelec   
Ne glede na to, ali bo ljubezen uslišana ali ne, vam bo sprožala dobro voljo in optimistični boste kot že dolgo ne. Če ste v vezi, bo partner kar malo ljubosumen.

Kozorog  
Odnosi bodo v tem obdobju najbolj pomembni za vas, ne glede, da se boste delali, da temu ni tako. Želje bodo vezane na službo, tudi tu boste potrebovali pomoč drugih.

Vodnar  
Nekateri odnosi se bodo ohladili, vsaj za nekaj časa, dokler vsak ne naredi potrebnih sprememb. Pozorni bodite, da vaše ideje pridejo v realizacijo, bodite bolj trmasti.

Ribi  


Lahko, da boste šli na daljše potovanje ali si pridobili nov pogled na življenje, ki bo vsekakor pripomogel k vaši uspešnosti. Spremembe vam bodo koristile tudi osebno.

prejšnji članek
Se je Lina Kuduzović razšla s fantom?
Svet slavnih
Se je Lina Kuduzović razšla s fantom?
naslednji članek
Igralka Tiffany Haddish bo upodobila najhitrejšo žensko na svetu
Svet slavnih
Igralka Tiffany Haddish bo upodobila najhitrejšo žensko na svetu