aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

Félix_Bonfils_-_Mumienhändler wikipedia Odkrito.si

Zdravila iz človeških trupel

Marko Vozelj Njena.si

Marko Vozelj uspešno prestal operacijo

Horoskop: Odlične priložnosti se vam bodo ponujale
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Odlične priložnosti se vam bodo ponujale

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Spogledovanje v službi vam bo lahko ušlo izpod rok in še preden se boste zavedli, boste v težavah, ki ste si jih sami skuhali. Ne igrajte se z ognjem in ostanite mirni.

Bik

Nekaterih stvari se boste strastno lotili in pri tem dobili številne oboževalce. Sprosite se in nadaljujte v začrtani smeri, saj vam bo to povečalo ugled in prineslo večjo srečo.

Dvojčka

Odlične priložnosti boste dobili, da se končno izrazite in dobite podporo za stvari, ki so vam pomembne. Zato ne pozabite v to vnesti tudi svoje želje in domače načrte.

Rak

Občutljivost vam bo delala težave v stikih z javnostjo, zato se boste hitro in čimbolj želeli umakniti vsem dogodkom, obletnicam, pa tudi srečanjim z večjo družbo.

Lev

Kreativni in precej čustveni boste ter močno povezani s svojimi otroci ali vnuki. A zdelo se vam bo, da morate vse narediti sami, zato se boste želeli pogovoriti o tem.

Devica

Zdelo se vam bo, da lahko doma rečete čisto vse, a boste kmalu videli, da je vseeno potrebno bolj jasno definirati, za kaj jih krivite oz. kaj želite od njih, če želite učinek.

Tehtnica

Čustveno priznanje vas bo naredilo izjamno krhko in občutljivo, kar bo še podkrepilo partnerja ali vašo simpatijo, da vas bo želel zaščititi. To vam bo danes močno godilo.

Škorpijon

Odlične priložnosti se vam bodo ponujale, da vzpostavite nove stike s čisto novimi ljudmi in okoljem, ki vam bo takoj naklonjeno in vam pomagalo pri daljših projektih.

Strelec

Želeli si boste kopnčno začeti vse na novo in se predati bolj romantični viziji življenja, a bo potrebno urediti še nekatere pretekle zadeve, ki vam sicer ne bodo dale spati.

Kozorog

Nekateri načrti bodo padli v vodo, zato bo dober čas, da uredite vse zamujene stvari in da zaključite stare projekte, ki vas ne veselijo več. Ne trudite se ugajati drugim.

Vodnar

Zdelo se vam bo, da začenjate življenje na novo in optimistični boste. Z vsemi boste delili svoja pozitivna čustva in ne boste opazili nekaterih precej rezerviranih rekacij.

Ribi

Odlične pogoje imate, da izpeljete vse projekte, kjer ste vi vodilna oseba oz. imate pooblastila, da lahko naredite korake naprej tudi v javnost ali v širše okolje.