cepljenje, dojenček Svet24.si

Dojenčka pomotoma cepili proti covidu

la-palma, lava, izbruh-vukana Svet24.si

FOTO: Lava golta vse pred sabo, a naravi se je ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

milan kucan 1990 bobo Reporter.si

Ljerka Bizilj: Kako sem postala »Kučanova ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

sean osterc lpd Njena.si

Imitator Sean se je prijavil v šov Slovenija ima ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Horoskop: Ne razmišljajte preveč o tem, kako vas vidijo drugi
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne razmišljajte preveč o tem, kako vas vidijo drugi

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Navidezno boste sočutni in krhki ter dovolili vsem, da komentirajo vaše vedenje in odločitve, saj boste želeli na skrivaj v ozadju uresničiti zanimive in strastne načrte.

Bik

Na vsak način boste želeli doseči dogovore glede čisto konkretnih stvari, pa boste preveč nestrpni, da bi se lahko v miru pogovorili. Tako boste izgubili priložnost.

Dvojčka

Jasno vam bo postalo, kaj si želite in kako do tega priti. Skozi sodelovanje boste imeli priložnost izraziti svoje želje, zato se dobro pripravite in bodite popolnoma iskreni.

Rak

Samozavestni in tudi samozadostni boste, kar vam bo dalo posebej sijaj, če le ne boste razmišljali o tem, kako vas drugi vidijo. Takrat dramatično nastopite v vlogi.

Lev

Obžalovali boste nekatere stvari za nazaj in sicer najbolj, da niste bolj srčno ali iskreno pristopili do osebe, ki vam je ogrela srce. O tem boste precej razmišljali.

Devica

Pravočasno pojasnite svoje razloge za spremembe, ki ste jih uvedli doma, če želite, da jih vsi sprejmejo in skozi skupne dejavnosti tudi zares uresničujejo. Sprostite se.

Tehtnica

Ponosni boste na svojo ljubezen in jo želeli povsod razkazovati. Skozi sodelovanje se vam bo namreč okrepila čustvena povezava, ki bo okrepila vašo rahlo zatrto strast.

Škorpijon

Sreča se vam bo odpirala v tujini in lahko, da se boste odpravili tja za daljše obdobje, dokler ne dosežete ponovno celovite samostojnosti, ki vam je najbolj pomembna.

Strelec

Zmeda v okoju vas bo prisilila, da boste ponovno naredili tako, kot ste navajeni, ne glede na to, da ste si zaželeli večjih spremembe. Tokrat ne bo šlo tako, kot si želite.

Kozorog

Nekatera presenečenja življenja vam ne bodo najbolj všeč, saj bo na plano prišla vaša zatrta strast, ki vam je že nekoč ustvarjala težave. Tokrat se lotite na drugačen način.

Vodnar

Skrivali se boste v ozadju in nikakor ne boste želeli izraziti svojega mnenja ali priznati svojih pravih čustev. To vas bo močno zaprlo pred dogajanjem in tudi pred bližnjimi.

Ribi

Optimistični boste do vsega, kar se bo dogajalo okoli vas, a precej zadržani pri svojih komentarjih in sodelovanju, saj se vam bo zdelo, da je bolje, če ste bolj zbrani v sebi.