tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Samozavest se vam bo okrepila
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Samozavest se vam bo okrepila

Horoskop, Shutterstock

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Odlične pogoje boste imeli za uresničitev ciljev in ves čas boste v mislih pri ljubezni. Precej motivacije imate ob podpori partnerja ali simpatije, saj se želite dokazati.

Bik

Razklani boste med želje prijateljev in obljube, ki ste jim jih dali že dolgo časa nazaj ter med osebnim življenjem, ki je postalo precej zanimivo in dobro v zadnjem času.

Dvojčka

Čustva vas bodo preplavila in ne boste jih več mogli skrivati pred okolico. Sprostili se boste in lahko, da izzvali škandale, vsekakor pa transformacijo lastnih odnosov.

Rak

Težko boste uskladili vse vloge, zato je najbolje, če ste do vseh enaki, sproščeni. A bo to težje, saj vas bo partnerski odnos obremenil in boste želeli samo tišine in miru.

Lev

Ljudje vam bodo naklonjeni, a vi tega ne boste izkoriščali, kar vam bo še povečalo uspeh. Pazite pa na dane obljube, saj vam le-te lahko pokvarijo dobro razpoloženje.

Devica

Samozavest se vam bo okrepila, pa čeprav boste čustveno še malo negotovi, boste vse sprejemali s precejšnjim mirom ali celo humorjem. To bo presenečenje za bližnje.

Tehtnica

Tokrat boste svojo strast in interese drugače uresničili. Še vedno boste strastni in aktivni, a v pogovorih boste bolj umirjeni in lažje načrtovali pot do tega, kar želite.

Škorpijon

Nihali boste v odnosih in se do ljudi obnašali različno, da boste to še sami opazili. Usoda vam bo pokazala pravi način in lahko, da boste končno našli harmonijo.

Strelec

Iz bežnega pogovora, ki bo poln humorja in iskric, se lahko razvije stastna ljubezen. Zato se ne odmikajte svojim čustvom, niti ne iščite izgovora, zakaj se ne bi šli zraven.

Kozorog

Srečni boste v odnosih, čeprav še ne bo vse čisto tako, kot si želite. Zavedate se, da tudi vi niste idealni ter da se morate še malo čustveno sprostiti za večjo srečo. 

Vodnar

Imeli boste dober načrt za sproščanje in prenovo življenja, a se ga ne boste držali. Preveč vsega bi morali spusitit, a tega v tem trenutku še niste sposobni izpeljati.

Ribi

Skozi opazovanje okolice se vam bo hitro spreminjala filozofija živjenja in ne bo vam težko postaviti svojih meja ter novih načrtov. Ne boste namreč več vezani na karkoli.