prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš z Metelkove

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Horoskop: Čustva vas bodo prevzela
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Čustva vas bodo prevzela

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Aktivno se boste lotili lepotne preobrazbe in želeli tudi doma vse spraviti v red. Izkoristite voljo in naredite vse načrtovano. Ali naredite vsaj dober načrt za naprej.

Bik

Uresničite lahko super idejo za dopustovanje in sočasno izobraževanje ali delo. To vam bo dalo še več prostega časa, ki ga boste odlično preživeli v dobri družbi.

Dvojčka

Odlično druženje vas bo veselilo in vam povrnilo veselje do odnosov ter motivacijo za pozitivne spremembe. Oživeli boste, saj vas bo stast povezala z nekom v bližini

Rak

Komunikativni boste in odprti za vse razgovore. Z lahkoto se boste pogovorarjali in čudili se boste, kako to, da včasih ne gre. Se vam ne zdi, da je to odvisno prav od vas?

Lev

Odlično počutje vas bo razveseljevalo in končno boste malo prezskrbni ter imeli čas za vse. To pa vas ne bo oviralo, da se ne bi sproti razjezili na tiste, ki si to zaslužijo.

Devica

Zdelo se vam bo, da ste čustveno preveč dostopni, zato se boste želeli umakniti. Nič ni narobe, če pokažete svoja čustva sproti in iskreno ter se ne obremenjujete s tem.

Tehtnica

Zadovoljni boste z vsem, kar ste do sedaj naredili in optimistično se boste lotili še ostalih stvari. Zdelo se vam bo, da ste s tem vzeli življenje v svoje roke in res je tako.

Škorpijon

Srečni boste v odnosih, še posebej s partnerjem ali simpatijo. Čustva vas bodo prevzela. Lahko, da bo tudi ljubosumje priplavalo na površje, zato se pogovorite.

Strelec

Sproščeni boste v vsem in iskali možnosti za dobro daljšo vizijo dela, saj imate dovolj kratkotrajnih projektov. Ljubezen vam bo odpirala nove poti, zato ji samo sledite.

Kozorog

Vedeli boste, da res potrebujete počitek, a vas bo dobra družba pritegnila, da boste ves prosti čas preživeli v druženju in klepetu o odnosih. Veliko se boste naučili.

Vodnar

Stara čustva in strasti bodo nepričakovano priplavale na plano in vam zamešale načrte. Odprlo se bo hrepenenje po svobodi in bolj divjih aktivnostih s prijatelji.

Ribi

Zablesteli boste v novi vlogi in se odlično predstavili javnosti. V čemerkoli se boste lotili, boste dobri in doživeli uspeh ter pohvale, kar vas bo motiviralo za nove korake.