vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

dežnik, dež, oblačno Svet24.si

Konec lepega vremena

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

kmetija Njena.si

Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

KRALJ! Kar je Luka DONČIĆ naredil za bolne ...

Horoskop: Poskušali boste na novo vzpostaviti odnose
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Poskušali boste na novo vzpostaviti odnose

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Poskušali boste na novo vzpostaviti odnose, a se ne boste prav lotili, niti ne bo prave priložnosti. Zato boste hodili okoli kot mačka okoli vrele kaše in čakali na pravi čas.

Bik  
Ne zamudite priložnosti za bolj harmonično življenje doma, ne glede na to, da imate močan magnetni privlak za nasprotni spol. Lahko se odločite tudi za novo ljubezen.

Dvojčka    
Preveč ste še odvisni od drugih, kar vas na trenutke močno jezi, saj se ne morete odločiti čisto sproščeno zase in morate zato prestavljati svoje večje načrte.

Rak    
Razmišljali boste o prihodnosti in načrtovali celotno vizijo življenja, ki si ga želite. Če boste sodelujoči, vam bodo bližnji pomagali. A obstaja nevarnost, da se boste upirali.

Lev  
Ne boste najbolj razumeli lastnih hrepenenj, a vam srce ne dovoli, da bi se umirili ob napačnih izhodiščih. Sledit strasti, ki je v vas in zanimive spremembe se bodo zgodile.

Devica  
Napetost vam lahko povzroči zdravstvene težave, ki vas bodo še bolj obremenile. Če boste pravičasno izrazili svoje ideje in želje, se lahko zgodijo večje spremembe.

Tehtnica  
Z lahkoto se boste odprli ljubezni, čutenju strasti do vsega, kar vam življenje prinaša. Poseben magnetni privlak bo vodil ljudi v vašo bližino in aktiviral vaše simpatije.

Škorpijon  
Smiselno bi bilo, da preučite tudi drugačne načine komunikacije, kar bo precej izboljšalo vaše odnose. Z lahkoto se boste postavili zase in si pridobili dober ugled.

Strelec   
Sreča se vam bo odpirala in zaljubljeni boste v življenje, tako da boste vse sprejemali z dobro voljo in odprtega srca. Svobodni boste in predani ljubezni ter kreativnosti.

Kozorog  
Odprite se za strastne poglede in dotike, ne glede na to, da nimate dolgoročnih zagotovil. Sprostite se in se regenerirajte skozi veselje in intimno sodelovanje.

Vodnar  
Vse se vam bo zdelo enostavno obvladljivo, ker boste samo sledili svoji viziji in notranjim željam. Bodite pozorni, da ne boste v navalu optimizma pretiravali.

Ribi  
Samozavestni boste v domačem okolju in sproščeni v uživanju. Precej ponosni boste na svoje dosežke, kar vas bo še bolj povezalo z ustvarjalno močjo in vztrajnostjo.