Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Polna luna bo pripomogla k harmoničnemu odnosu do sebe

20. 9. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak
znamenja

horoskop foto: Profimedia

Razmislite o odnosih in tudi o odnosu do sebe. Polna luna v ribah vas bo spodbudila v tej smeri, še bolj pa Sonce, ki pride v sredo v znamenje tehtnice.

Čas bo za harmonijo, pri čemer pa ni smiselno, da kdorkoli trpi zavoljo tega, tudi vi ne. Zato se usmerite v odnos do sebe in ga spremenite v ljubezen do sebe. To vas bo usmerilo v najboljše možno življenje.
Slovenski pregovor: "Moškega osreči več stvari, žensko samo ljubezen."

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: **
Lahko, da vas bo bolel želodec ali boste občutili pritiske na hrbtenico. Zato si vzemite dovolj časa za sprostitev ali dihalne vaje, ki vam bodo naredile čudeže. Če boste dodali še sprehode ali redne fizične vaje, si boste počutje hitro izboljšali.
Ljubezen/odnosi: ****
S strastjo boste osvajali in s pravimi besedami osvojili vsako srce, zato se sprostite. V sebi imate močnejši magnetni privlak, kot verjamete, zato ga pretestirajte.
Posel/denar: ***
Želeli boste ustreči in prehitro obljubili stvari, ki jih ne boste mogli izpeljati, kar se boste tudi zavedali. Z lepimi besedami se boste hoteli izvleči, pa ne bo šlo tako lahko.
Iskali boste rešitev, kako postaviti red in sistem v določeno okolje, pa tudi v tem ne boste čisto uspeli.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, da v navalu jeze ne poveste vsega preveč, saj si boste nakopali več težav kot koristi. Iskali boste pomoč pri starejši ženski in pri tem naleteli na presenečenje. Namesto da bi ona pomagala vam, se bo zgodilo ravno obratno in ne boste preveč zadovoljni.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Čustvena nihanja vas bodo izčrpavala, kar se vam bo lahko poznalo na krvnem tlaku. Pijte dovolj tekočine in poskrbite za pravočasen počitek. Ne ponočujte, če za to ni večjega smisla, saj boste veliko energije porabili v službi in vaš imunski sistem ne bo tako stabilen, kot je običajno.
Ljubezen/odnosi: **
Ponosni boste na svoj videz, na svoje dosežke in pri tem boste pozabili, da vas ravno pretirana čustva ponosa vodijo stran od vaše ljubezni. Pozorno, da vas ta ne zapusti. Čustva vam bodo zameglila um in ni nujno, da bodo prijetna. Ne boste želeli slišati razlage niti reakcij drugih, saj vam bo ljubše, da še naprej igrate svojo igro žrtve.
Posel/denar: ***
Iskali boste nove poti na star način, kar se ne bo najbolje izšlo. Novosti pridejo z razmislekom in pogovori, česar pa se vi izogibate, saj se ne želite razkriti javnosti.
Nasvet tedna:
Premagajte svoj čustveni upor, saj s tem blokirate sami sebe. Začnite se bolj zanimati za dogajanje okoli vas. Ne bo vam lahko, saj se bodo začela kazati vaša prava čustva, ki bodo res močna, a vseeno je dobro, da ste iskreni.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Trmasti boste in tako boste gledali tudi na svoje morebitne fizične težave. A če boste pretiravali z napori, telo ne bo moglo sodelovati tako, kot si želite. Malo ste pozabili na svoj imunski sistem, na dobro prehrano in telovadbo.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne boste mirni, dokler ne boste povedali določenim osebam to, kar jim gre. Lahko, da ne boste izbrali pravega časa ali besed, a vseeno bo vsaj kratkoročno določen učinek.
Posel/denar: ***
Strogi boste do sebe in iskali boste najboljšo možnost, da vse naredite brezhibno. Nikakor se ne boste umirili, ker ne boste dobili potrditve, da je vse v redu. Ne boste si mogli pomagati in se boste jezili ter iskali dlako v jajcu. Nihče vam ne bo ustregel s svojimi besedami in idejami. Zdelo se vam bo, da se vsi norčujejo iz vas.


Nasvet tedna:
Preponosni ste, da bi prosili za pomoč, a vseeno pokažite veselje, ko se bodo prijatelji sami spomnili na vas in vam ponudili v tem obdobju prav dragoceno stvar. Čas je, da razmislite o svojem načinu življenja in naredite potrebne spremembe, najprej pri sebi.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ****
Sproščeni boste in zaljubljeni v življenje. Hrepeneli boste po spremembah, a ne boste točno vedeli, kakšnih.
Ljubezen/odnosi: ****
Želeli boste od vsega pobegniti in se samo predajati ljubezni in čutenju življenja skozi bližnje. Lahko, da se boste zaradi tega selili ali potovali oziroma se organizirali v nov način življenja, ki vam bo bolj pisan na kožo.
Posel/denar: ***
Malo boste odrinili na stran neprijetne informacije ali čustva ter se delali, da je vse popolno, a se ne boste mogli čisto prepričati. Vseeno se boste sprostili v prijetnem druženju in pozabili na vse morebitne prepire ali slaba čustva. Ljubezen vas bo polepšala in vam dala dodatne moči, da boste učinkoviti pri delu.
Nasvet tedna:
Zavedajte se, da vas bremenijo samo stara čustva in sanje, ki jih imate zaradi globljih pogovorov z ljubljeno osebo. Ne pretiravajte z reakcijami, ne glede na to, da se ne boste mogli hitro umiriti. Hvaležnost vam bo zdaj španska vas, saj boste z glavo že v prihodnosti in se ne boste mogli sprostiti.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ***
Dobro počutje bo posledica iskrenega načina življenja, v katerem boste vse bolj sledili sebi in svojim željam, ne da bo kdorkoli pri tem ugovarjal. To vas bo izjemno presenetilo in na neki način vam bo žal, da niste že prej začeli delati bolj po svoje, saj vam prilagajanje ni bilo preveč pisano na kožo.
Ljubezen/odnosi: ****
Sprejemali boste naklonjenost vam posebne osebe. Ne bo vam žal časa, saj se bo druženje podaljševalo in ljubezen se bo začela krepiti. Prijetna čustva vas bodo grela in vam prižigala ogenj strasti. Ne čakajte, naredite vse, kar želi vaše srce.
Posel/denar: ***
Privoščili si boste vse, kar ste pogrešali kar lep čas. Stik z naravo in brezdelno druženje vam bosta zelo ugajala. Lahko, da boste preveč veselja našli v hrani in pijači ali pa zapravljanju. Premislite, kaj vas vodi.
Nasvet tedna:
Vse bolj boste občutljivi, kar vas bo precej zmedlo. Iskali boste zagotovilo bližnjih, da so na vaši strani, a ne boste dobili iskane varnosti. Zato se posvetite sebi in svojemu počutju ter se odzivajte na tiste, ki vas podpirajo. Čas je na vaši strani.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: **
Vaše počutje bo nihalo glede na uspešnost, ki jo boste doživljali v poslu. Ko boste na polno aktivni, ne boste opažali težav. Če pa boste doživeli poslovne zavrnitve ali ne bo šlo tako, kot boste želeli, se bo to hitro poznalo na vašem telesu kot nemir, bolečina ali celo večja utrujenost.
Ljubezen/odnosi: ***
Hrepeneli boste po objemih. Zdelo se vam bo, da to dovolj kažete partnerju ali simpatiji, a temu ne bo tako. Zato se aktivirajte in naredite prave poteze čim prej, dokler še imate priložnosti. Pri tem ne delajte dolgoročnih načrtov, raje korak za korakom sledite srcu.
Posel/denar: ***
Občutili boste nemir, strahove in zaradi tega boste še bolj zahtevni do sebe in do vsega, kar počnete. Ne boste mogli sami dokončati, kar ste začeli, ne glede na to, kako močno si želite rešitve. Morali boste sprejeti pomoč ali se drugače organizirati.


Nasvet tedna:
Pazite, da vam besede ne bodo prehitro ušle z jezika in si boste zakuhali pravo mini dramo, v kateri se ne boste mogli kar tako hitro izvleči. Ne podpihujte čustev, raje jih umirjajte.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ***
Vse najboljše, tehtnice! V tem času pride Sonce v vaše znamenje, kar vas bo sprostilo in vam okrepilo samozavest za naslednje obdobje. Imeli boste podporo za dobre spremembe, če le veste, kaj si želite, in boste to tudi sprejemali, ko se bo začelo dogajati.
Ljubezen/odnosi: ***
Zacveteli boste in se odprli energijam ljubezni ter spogledovanja. To je vaše najbolj naravno stanje, v katerem znate tudi najdlje uživati. Pomirjeni boste s sabo, vse dokler se v vas ne bo aktivirala globoka strast. Morda bodo nekatere simpatije iz preteklosti prišle v ospredje in prebudile vaša čutila, kar vam bo sicer v veselje, a je vprašanje, ali boste lahko našli čas za flirtanje in druženje brez smisla. Vezani boste iskali hitre rešitve.
Posel/denar: ***
Sproščeni in zadovoljni boste ter polni energije, saj se boste lotevali vseh področij, kjer si želite dolgotrajnejših sprememb.
Nasvet tedna:
Imate vse pogoje, da dosežete optimalne spremembe, samo prisilite se jasno razmisliti o vsem, kar vas zadeva, in naredite natančen načrt za stvari in področja, ki so vam pomembna.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: **
Polni boste novih idej in hkrati ne boste točno vedeli, kaj z njimi. Prepričani boste o svojem prav in vztrajali kljub temu, da se nihče ne bo strinjal z vami.
Ljubezen/odnosi: ****
Odlično počutje bo spontano prineslo vse več interesa za ljubezen. Venera v vašem znamenju vam bo zakuhala prijetne dogodivščine, ki se jim nikakor ne boste upirali. Tudi ko vam bo usoda pripeljala bivše ljubezni na pot, boste to sprejeli z zanimanjem in preverili, ali je še kaj strasti, ter se spet zapletli za daljši čas.
Posel/denar: ****
Izkoristite čas za dobre spremembe in se lotite vsega, kar želite vpeljati v svoj posel ali službo. Okolica vam bo naklonjena, še posebej če boste bolj strastno zastopali svoje želje in jasno pokazali, kaj želite narediti.
Nasvet tedna:
Razmislite o svojem načinu komuniciranja, saj je to za vas največja bariera med idejami in realizacijo. Ne držite v sebi komentarjev in podpore za druge. Lahko, da se boste prestavljali iz družbe v družbo, s sestanka na sestanek in ob tem pregoreli brez smisla.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Ne pozabite na počitek, saj je prav od vašega dobrega počutja marsikaj odvisno. Zato ne jemljite stvari in ljudi za samoumevne, temveč jim zaupajte svoje načrte in jih povežite z načinom življenja.
Ljubezen/odnosi: ***
Ljubezen vam bo zameglila jasne misli. Nikakor ne boste prišli na zeleno vejo in domači se bodo čudili, kaj se vam dogaja. Še pomislili ne bodo, da je ljubezen vmes.
Posel/denar: ****
Ker vam bodo vsi naklonjeni, se boste o vsem z lahkoto pogovorili, a ker ne boste imeli večjih želja, boste najprej morali dobro razmisliti, kako dalje. Na srečo vam bodo zvezde stale ob strani in boste prejeli lepe nagrade ali dobre spremembe za okrepitev materialnega stanja.


Nasvet tedna:
Razmislite o smislu vztrajanja v nečem, kar vam ni všeč niti ni prave koristi od tega. A dokler si ne boste prišli čisto na jasno, ničesar ne spreminjajte. Dobre novice iz tujine ali potovanje ter obiski bodo močno spremenili vaš način življenja. Ne boste popolnoma iskreni, saj boste tako prikrili svojo nejevoljo ali lenobo.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Izrazili boste svoje želje in zdelo se vam bo, da ste napredovali v komunikaciji. Pri tem pa boste pozabili do konca izpeljati izrečeno in prisluhniti drugi strani. A vseeno boste pripravljeni na pogovore bolj kot kdajkoli prej. Tako boste uresničili precej namer, da uredite vse težavne in odprte stvari.
Ljubezen/odnosi: **
Povedali boste vse, kar vam bo ležalo na srcu. A tudi odločiti se boste morali sami.
Zvesti boste in čakali boste na obljube drugih, ki so vam bile dane in bi močno vplivale na vas.
Posel/denar: ***
S predanostjo določenim nalogam in prevzemanjem vse več odgovornosti za delo, ki ga opravljate, boste imeli priložnost prevzeti vodilna mesta ali pa zaslužiti več, kot ste pričakovali ali načrtovali. To vam bo v veselje, da boste vse bolj praktično delovali in ne boste imeli več slabe vesti, da radi delate.
Nasvet tedna:
Ne prelagajte spremembe na lastno škodo. Ne čakajte več in ne računajte, da se bo kaj samo po sebi spremenilo, ker se ne bo. Zato se odločite za spremembe čim prej, da boste lažje zadihali.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Spreminjajo se vaše notranje želje in nagibi. Sprostite se in pokažite svoje sedanje stanje, pa se bo vse hitreje in bolje rešilo.
Ljubezen/odnosi: ***
Nemirni boste in čustva vam ne bodo dala miru, dokler ne boste preverili situacije. Srečni boste, čeprav se boste počutili, da ste ves čas na prepihu in da se vsa sreča lahko v trenutku obrne. Zato boste precej ljubosumni in iskali boste možnosti, da si vse, kar želite, zagotovite. Strast vam bo na trenutke lahko zameglila um in boste pretiravali ter s tem prepodili nekatere bližnje iz vaše družbe.
Posel/denar: ****
Odlične rezultate boste imeli, če boste le sledili vsem idejam, ki jih boste sproti dobivali. Rezultati bodo dobri, kar vas bo presenetilo in opogumilo za prihodnost.
Nasvet tedna:
Načrti se ne bodo dobro izšli, kar vam bo po nepotrebnem povzročalo preglavice. Sprostite se in ne nadzorujte stvari, ki niso potrebne, temveč samo zaupajte. Ne prepirajte se in ne skrivajte glave v pesek. Sprejmite odgovornost za svoje počutje in delo.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ***
Občutljivi boste na vplive iz okolja, ki pa bodo tokrat začuda delovali v vaš prid. Sreča in sprostitev bosta izhajali iz vaših uspehov v družbi ali kreativnosti. Ugotovili boste, da če srečo podelite naokoli, vas to še bolj osreči in hkrati umiri.
Ljubezen/odnosi: **
Srečanje s posebnimi ljudmi vam bo aktiviralo dobro podporo v poslu in pozitivno vplivalo na druga področja življenja. Ljubezen vas bo prevzela in imeli boste srečo v odnosih in dogajanju.
Posel/denar: ***


Če se boste udeležili ponujenega izobraževanja ali daljše službene poti, se bodo stvari hitro obrnile v dobro. Imeli boste priložnost se pogovoriti z nekaterimi ljudmi, ki vam bodo na dolgi rok pomagali pri dobrem poslu. Lahko, da bo to dobro poseglo tudi na vaša druga področja življenja.
Nasvet tedna:

Odprite se navdihom in podpori usode, ki vam bo želela dati številna darila, a na vas je, da se jim odprete. Ne reagirajte več glede na preteklost, dovolite si stvari postaviti čisto na novo in si privzgojite nove navade.

prejšnji članek
Princesa Beatrice je postala mamica
Svet slavnih
Princesa Beatrice je postala mamica
naslednji članek
Jan Plestenjak presenetil z novim duetom
Svet slavnih
Jan Plestenjak presenetil z novim duetom