Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zvezde vam bodo naklonjene

2. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Počutje vam bo nihalo glede na druge. Samozavest vam bo zrastla ob vam naklonjenih ljudeh, a na splošno vas bo okolje obremenjevalo in se boste umikali.



Bik
Zvezde vam bodo veliko bolj naklonjene kot v preteklosti in skozi kreativnost se boste sprostili in končno začeli uživati v stvareh, ki ste jih do sedaj zanemarjali.

Dvojčka
Precej odmaknjeni boste od dogajanja, kar vam bo super. V vseh zadevah ne boste pretiravali s čustvenimi odzivi, ne glede na okolje, s čimer boste presenetili še sebe.

Rak
Potrebovali boste več čas zase. Popazite na zdravje, saj vam imunski sistem ne bo najbolje služil. Čustven nemir vas precej izčrpa in to vas lahko za dlje časa zaustavi.

Lev
Zdelo se vam bo, da ste bojevniško razpoloženi, a v resnici boste samo pridobivali na moči za stvari, ki so vam pomembne. Ne boste mogli več poslušati pomilovanja.

Devica
Nežno boste razpoloženi, a tega ne boste kazali navzven, zato bodo vaša ljubezenska hrepenenja neopazno prešla. Zdelo se vam bo, da morate biti pogumni in zadržani.

Tehtnica
Komunikativni boste in se cel dan zabavali v prijetni družbi. Ljubezen vam bo pisana na kožo in imeli boste precej oboževalcev, ki bodo preprosto radi v vaši družbi.

Škorpijon
Čustveni boste, a kratkovidni za večje ljubezenske priložnosti. Ne boste se namreč preveč posvečal čustvom drugih, bolj se boste ubadali s sabo in svojim počutjem.

Strelec
Počutili se boste odrinjene, pa čeprav se bo vse vrtelo okoli vas. Lahko, da boste rahlo depresivni in iskali razloge povsod drugod, samo v sebi ne. Umirite se v sebi.

Kozorog
Pazljivo s pretiravanjem, saj se lahko vse pozna na vašem zdravju. Imeli boste težave, še posebej, če se boste odmikali od vseh sprememb, ki vam jih življenje ponuja zdaj.

Vodnar
Počutje bo dobro, samo motivacije za vse, kar želite narediti, ne boste našli. Obremenjeni boste s financami in iskali hitre rešitve, kar vas bo delalo nestrpne.

Ribi
Čutili boste, da je vse blizu, tako ljubezen kot uspeh. A lahko, da ne boste najbolj dovzetni za realne spremembe, saj boste imeli veliko uteho v lastni domišljiji.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Matej v grozljivi katastrofi izgubil vse
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Matej v grozljivi katastrofi izgubil vse
naslednji članek
Izpadla Nives Orešnik spregovorila o Marjanci
Resničnostni šovi
Izpadla Nives Orešnik spregovorila o Marjanci
#obraziavenija
obraziavenija