Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Strast vas bo vodila v spremembe

15. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Želeli se boste prizemljiti in narediti stvari do konca, a vas bo vse motilo. Nestrpno boste odganjali stran vse, ki bi vam lahko pomagali in se pritem še dobro počutili.

Bik
Pomirite svoja čustva in s tem ustvarjate bolj harmoničen dom. Če želite stabilno ljubezen je smiselno, da bolj spoštujete tradicionalne vrednote, ki jih nosite v sebi.

Dvojčka  
Priložnosti boste imeli za koristne pogovore. Ne dokazujte svoj prav, raje najdite smisel v vsem, kar se dogaja. Osredotočite se na želje in kar ste sposobni izpeljati.

Rak  
Zdelo se vam bo, da ste na stranskem tiru, kar vam bo nekaj časa ustrezalo, saj vam bo dalo občutek svobode. Optimistično boste iskali potrditev v okolju, a sedaj zaman.

Lev  
Strast bo v vas prebudila magnetni privlak. Ker boste sproščeni in v zavedanju, vam bo kljub čudnim reakcijam okolja to v veliko zadovoljstvo, saj boste čutili svojo moč.

Devica  


Delo in aktivnosti vas bodo sproščale, a boste potrebovali več časa zase. Partner vas ne bo želel več deliti s službo. Samski imate priložnost za nenadna ljubeča srečanja.

Tehtnica  
Strast vas bo vodila v spremembe, ki jih niste načrtovali. Ne boste se mogli izogniti romantičnim objemom in skrbno pripravljeni načrti se bodo na hitro spremenili.

Škorpijon  
Končno boste lahko pokazali svojo pravo naravo. Javnost bo dobro odreagirala na vaše ideje in če boste pokazali svojo naravno moč, boste dosegli še večje rezultate.

Strelec
Skrivali boste svoje čustvene načrte, saj boste morali urediti več stvari za nazaj. Bali se boste, da vas ljubezen ne bo čakala, zato boste želeli vse narediti naenkrat.

Kozorog
Lahko, da boste imeli težave s sistemi v okolici. To vam bo dalo misliti, da se boste na vse bolje pripravili. Nemirni boste in le želeli na hitro osvoboditi vse pritiske iz sebe.

Vodnar
Skrivali boste svoj optimizem in čustva. Zdelo se vam bo, da morate skrbno čuvati vse, kar vam je pomembno in ne boste želeli biti v strahu, da se bo kar razblinilo.

Ribi


Imeli boste priložnost dobre fizične prenove. S sprostitvijo bo prišla tudi priložnost za globljo regeneracijo, kar vam bo odprlo več veselja za druženje s prijatelji in znanci.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Matej v resnici predan ciljem in delu
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Matej v resnici predan ciljem in delu
naslednji članek
Talenti: V finalu Marko Stanković in Maša Ferme
Resničnostni šovi
Talenti: V finalu Marko Stanković in Maša Ferme