Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

resni.ca, shod, protest-4.-12 Svet24.si

FOTO: Shod v Ljubljani, prerivanje med protestniki...

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

Dorangel Vargas Facebook Odkrito.si

GROZLJIVA ZGODBA: Andski Hannibal Lecter

tina maze Ekipa24.si

TINA MAZE spet navdušila! Ko ji je njena ...

Horoskop: Lahko, da boste uredili stare dogovore
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Lahko, da boste uredili stare dogovore

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne mislite, da imate prosto pot in da lahko delate karkoli. Pretiravate v vseh pogledih, zato se umirite, če ne želite, da ljudje prenehajo sodelovati in se umaknejo.

Bik
Če boste nestrpni, se lahko zgodi, da boste ostali sami doma. Zato raje naredite sami tisto, kar vam je pomembno in ne pritiskajte na bližnje, saj vam ne morejo slediti.

Dvojčka
Ne boste najboljša družba za dvojino. Samski se v tem času ne boste odločali za iskanje ljubezni, saj se boste bolj zabavali s prijatelji. Uporniški boste v vseh novostih.

Rak
Vse boste želeli narediti na hitro, da se boste lahko čim bolj posvetili ljubezni. Samski, povabite simpatijo na zmenek, saj je odličen dan za takšne dobre poteze.

Lev
Lahko, da boste uredili stare dogovore in se srečali z ljudmi, s katerimi je bilo že dlje časa nazaj to dogovorjeno. Všeč vam bo, da imate malo več časa zase in veselje.

Devica
Resno se boste lotili nekaterih novih idej, s katerimi si obetate dobre materialne dosežke, zato ne boste veliko govorili drugim. Začetki bodo odlični in obetajoči.

Tehtnica
Odprti boste za ideje in hitre spremembe, a zaradi tega tudi precej nestrpni. Postali boste bolj umetniški in kreativni v vsem, pa tudi redoljubni ter manj občutljivi.

Škorpijon
Imate odlično podporo za poslovne preboje, saj so v vašem znamenju tako Sonce, kot Mars in Merkur, kar vam bo dalo odlične pogajalske sposobnosti, pa tudi srečo.

Strelec
Imeli boste občutek, da lahko dosežete karkoli si zaželite, kar bo tudi res. Verjetno ste že sredi dogajanj in se samo povežite z občutkom hvaležnosti, ki vas podpira.

Kozorog
Zagotovite si stabilno svoje mesto v zunanjem svetu, samo tako boste lahko dosegli svoj notranji mir. Zato se raje ne izpostavljajte takrat, ko ste preveč rahločutni.

Vodnar
Začnite upoštevati želje in interese drugih, če si želite družinsko harmonijo in dobre odnose. Iskali boste skupno rešitev za vse težave in dobili kar precej dobrih idej.

Ribi
Precej razmišljujoči in tudi komunikativni boste. Odkrili boste nove stvari, ki vas bodo čisto zaposlile in dobro vplivale na poslovno kondicijo, da se okrepi vaša volja za vse.