profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Petkova polna luna bo vabila k okrepitvi duha

15. 11. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
lunin mrk

lunin mrk foto: profimedia

Ne zapravljajte časa za nesmisle, okrepite svoje telo in duha, poskrbite za imunski sistem in ne pozabite tudi na dobro hrano in ljubezen. K temu vas bo vabila tudi polna luna v biku. Lunin mrk pa vam lahko odvzame tiste energijske blokade, ki so vas do zdaj po mamini strani bremenile pred sprostitvijo za sprejemanje obilja, ljubezni in sproščenosti v vsakdanjem življenju.

Slovenski pregovor: Molčati ni nobena umetnost, je pa težko.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ***
Začetek tedna bo sproščen in čustveno poln. Zdelo se vam bo, da morate biti povsod ter se vključiti v vse dejavnosti tako v službi kot doma in tudi v javnosti. Zaradi tega boste nestrpni do vseh, najbolj do domačih, ki vas bodo le začudeno gledali.
Ljubezen / odnosi: ***
Ne boste najboljša družba, saj boste z besedami na hitro prizadeli vse okoli sebe. Nikar ne mislite, da imate prosto pot in da lahko delate karkoli. Zato raje razmislite, kako bi se vi počutili, če bi se nekdo z vami tako pogovarjal in obnašal. Pretiravate v vseh pogledih, zato se umirite.
Posel / denar: ****
Imeli boste več volje in želje, da naredite stvari resnično dobro, in z lahkoto se boste povezali z vsemi, s katerimi boste sodelovali. A pri tem boste pozabili na bonton ter na to, da lahko na hitro prizadenete tiste, za katere vam je najbolj mar.
Nasvet tedna:
Pazljivo v petek, saj vam polna luna in lunin mrk lahko odneseta pomemben odnos. Nikakor ne boste mogli stvari tako predstaviti, kot si želite. Pozorni bodite tudi v nedeljo, da si s prehitro komunikacijo ne uničite nečesa lepega.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Nestrpni boste in čakali na priložnosti, da naredite stvari, ki vas zanimajo. Samo delo vas bo umirjalo, nikakor ne čakanje. Z lahkoto se boste lotili vsega, in to vam bo dajalo občutek moči in svobode.
Ljubezen / odnosi: ****
Skozi sproščenost in iskrenost boste največ naredili in navdušili bližnje za svoje odlične načrte. Če boste bolj čustveni in usmerjeni v kreativnost, bo vse šlo kot po maslu. Če pa boste nestrpni, se lahko zgodi, da boste ostali doma sami. Zato naredite tisto, kar vam je pomembno, in ne pritiskajte na bližnje samo iz navade.
Posel / denar: ****
Optimističen začetek tedna, ko boste imeli odlične poslovne ideje ali kreativne navdihe, vi pa boste kot magnet za ljudi. Vse to bo lahko prineslo veliko sreče in obilja v vaše življenje.
Nasvet tedna:
Petek bo prebojen v določenem intimnem odnosu, zato se potrudite, da boste srčno iskreni. Če boste slabe volje, pa težav ne napihujte, saj si boste sami zakuhali čustveno juho, ki je ne boste mogli pravočasno pojesti.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
V družbi vam bo prijetno in ne boste podlegli starim čustvenim ranam. To vam bo dalo veliko spodbudo za naprej, da se boste vnovič začeli veseliti druženja. Sproščeni boste v vsem, tudi v tem, da si priznate svoja stara čustva in jih osvobodite.
Ljubezen / odnosi: ***
Na eni strani boste polni kreativnih idej in ljubečih misli, na drugi pa boste želeli dokazati, da imate prav. Zato ne boste najboljša družba za partnerja. Samski se v tem času ne boste odločali za iskanje ljubezni, saj se boste bolj zabavali s prijatelji.
Posel / denar: ***
Uporniško se boste lotili vsega, še posebej službe pa tudi svojega zdravja. Nikakor ne boste poslušali nasvetov, saj vam bodo dolgočasni. Verjeli boste, da imate prav, a boste toliko pametni, da tega ne boste razglašali naokoli. Počakajte še kakšen teden, da podate svoje predloge.
Nasvet tedna:
Pazite na besede, saj bodo te segle pregloboko in vas razgalile. Počakajte, da mine petkova polna luna in s tem pretirana občutljivost ljudi. Šele potem se boste lahko sprostili in naredili stvari tako, kot vi verjamete, da je prav.



Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ****
Sproščeni boste v sebi in svoji najožji družbi, a navzven boste prav napadalni, kot da imate občutek, da se morate braniti pred negativnimi vplivi. Zato počakajte, da mine napetost, in se ne odzivajte na okolje, kadar se ne počutite dobro.
Ljubezen / odnosi: ***
Odločili se boste za čisto posebne dejavnosti. Morda boste presenetili ljubljeno osebo na malo nenavaden način. Kreativni in srečni boste, a malo neučakani, in boste vse želeli narediti na hitro, da se boste lahko bolj posvetili ljubezni. Samski povabite simpatijo na zmenek.
Posel / denar: ****
Čutili boste, kako se stare energije lepijo od vas, saj je v petek Lunin mrk, ki vam bo pomagal opustiti stare energijske blokade, ki vas odmikajo od blagostanja življenja.
Nasvet tedna:
Ne usmerjajte se na druge, ostanite čim bolj povezani s sabo. Bolj ko boste namreč želeli reševati druge, slabše bo. Petek bo odločilen glede vaše samopodobe, zato se ne izpostavljajte, če ni treba. V sebi ohranite svoj mir.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje:****
Odlični dnevi, v katerih boste bolj negovali hvaležnost na preteklost in vse, kar se je že zgodilo, kot da bi bili usmerjeni v prihodnost.
Ljubezen / odnosi: ****
Imate dobro notranjo intuicijo za podporo zvezd in boste na neki način vedeli, da zdaj ni čas za izpostavljanje, temveč za varno rutino, ki vam bo dala, kar želite. Predvsem pa ne boste napadeni ob spremembah čustev, ki jih bosta povzročila polna luna in lunin mrk.
Posel / denar: ****
Morda boste uredili stare dogovore in se srečali z ljudmi, s katerimi je bilo to dogovorjeno že pred časom. Všeč vam bo, da imate malo več časa, saj boste končno vse uredili za nazaj in s tem postavili nove temelje svoji kreativnosti.
Nasvet tedna:
Pustite drugim, da delajo, kar želijo, in se ne odzivajte na provokacije ali poskuse, da bi vam preložili svoje delo. Sprejmite samo tisto, kar vam je všeč, ostalo pustite, da se zgodi po svoje. To vam bo dalo več časa ter okrepilo moč in ugled, ki ga imate v javnosti.

Devica 23.8. – 22.9.
Počutje:**
Ker vam v tem tednu ne bo uspelo vsega narediti, kar ste načrtovali, boste za vikend precej brez energije in malo odmaknjeni od dogajanja. Lunin mrk in polna luna vam bosta vzela vso rezervno energijo in boste morali veliko več počivati.
Ljubezen / odnosi: ***
Čustveno zapletanje z okoljem ne bo prineslo pozitivnih stvari, a boste precej nestrpni do vseh okoli vas. Partner vas bo želel podpreti, a mu ne boste dovolili. Samski imate priložnost za ljubezen, če se boste le potrudili in malo pogledali okoli sebe, kje se sprožajo iskrice strasti.
Posel / denar: ***
Resno se boste lotili nekaterih novih idej, s katerimi si obetate dobre materialne dosežke, zato o njih ne boste veliko govorili drugim. Najprej vam bo šlo odlično od rok, v sredini tedna pa boste postali preveč čustveni in zmanjkovati vam bo začelo motivacije.
Nasvet tedna:
Ne aktivirajte se na prvo žogo, dihajte in si dovolite, da se najprej čustva umirijo, šele potem sodelujte z okolico. Če vam bo uspelo prešteti do deset ali več, preden spregovorite, si boste prihranili veliko težav.



Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje:****
Optimistični boste in odprti za komunikacijo. Ne boste se obremenjevali, pa čeprav to ne pomeni, da boste brez težav. Po petku se boste odločili za spremembe, ki vam bodo prinesle večji notranji red, pa tudi sproščenost telesa in duha.
Ljubezen / odnosi: ***
Vsega se boste lotili intenzivno. Zdelo se vam bo, da si ustvarjate nove temelje, kar bo deloma celo res. Spreminjali boste namreč svojo psihologijo, perspektivo življenja in vse bo drugače, saj boste končno začeli videti sebe v prvi vrsti, zato boste poskrbeli za vse, kar je treba.
Posel / denar: ****
Odprti boste za ideje in hitre spremembe, a zaradi tega tudi precej nestrpni. Postali boste bolj umetniški in kreativni v vsem, kar boste počeli, pa tudi redoljubni ter manj občutljivi, kar bo mnoge presenetilo.
Nasvet tedna:
Pišite si ideje, razmišljanja, nasvete in vse, kar se vam bo podilo v glavi v tem tednu. Odličen navdih vam bo namreč sprožil res dobro vizijo, po kateri bi lahko zaživeli v svojem najboljšem potencialu, predvsem pa zelo lagodno in uspešno življenje.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje:****
Ponosni boste nase in na svoje uspehe ter se želeli o vsem na veliko pogovarjati. Sreča vas bo spremljala, in to boste čutili ter jo tudi lepo sprejemali ves čas.
Ljubezen / odnosi: ***
Sproščali boste karmična čustva pa tudi stara prepričanja, ki so bremenila vaše odnose. Bližnji vas bodo malo provocirali in čudili se boste, zakaj. Tako bo vse do petka precej naporno, saj niste navajeni tako nihajočega razpoloženja okoli sebe.
Posel / denar:*****
V tem tednu imate odlično podporo za poslovne preboje, saj so v vašem znamenju tako Sonce kot Mars in Merkur, kar vam bo dalo odlične pogajalske sposobnosti pa tudi podporo za izpeljavo najboljših odločitev.
Nasvet tedna:
Petkova polna luna in popoln lunin mrk vam bosta lahko odpravila številne težave ter vas postavila v središče dogajanja. Kar naenkrat boste vi tisti, ki boste bodrili druge in jih podpirali v njihovih spremembah. To bo morda prenovilo tudi vas, saj bodo odpadla vaša pričakovanja do okolja.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje:*****
Odlično počutje in občutek blagostanja vas bosta pospremila v nov teden. Imeli boste dovolj energije, da z lahkoto vse uredite in se pripravite na dobre spremembe, ki jih že dlje časa načrtujete.
Ljubezen / odnosi: ****
Imeli boste odlično povezavo z vsemi in z zadovoljstvom vam bodo vsi pomagali urediti nekatere stvari doma ali karkoli boste želeli obnoviti. To vam bo okrepilo samozavest in veselje do ustvarjanja.
Posel / denar: *****
Imeli boste občutek, da lahko dosežete karkoli si zaželite, kar bo tudi res. Verjetno ste že sredi dogajanj ter se morate samo povezati s svojo sprostitvijo in občutkom hvaležnosti, ki vas podpira pri vseh spremembah v življenju. Začutite hvaležnost do vsega, kar imate, ter navdih do tistega, kar bi si še želeli imeti.
Nasvet tedna:
Ne delajte prehitrih odločitev, samo uživajte v sedanjosti. Polna luna in lunin mrk v petek vam lahko odneseta nekatere razvade pa tudi navade, ki vam bodo še kako prišle prav v prihodnosti. Zato se izogibajte alkohola ali pretiranega praznovanja, raje sledite dobrim načrtom in ustvarite najboljši vikend za družino.



Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje:***
V zadregi boste, saj boste imeli občutek, da vsi vidijo vašo občutljivost, zato boste večkrat v zadregi. Ko pa se boste razjezili ali bo treba nekaj na hitro narediti, bosta jeza in moč kar naenkrat prišli na plano ter vas še bolj vznemirili.
Ljubezen / odnosi: ***
Ljubezen bo želela v vaše življenje in morda vas bo zaljubljenost malo iztirila. Zidali si boste gradove v oblakih, ki pa seveda ne bodo prišli v realnost. Najprej je smiselno, da sebe postavite na stabilne temelje, da vam vplivi okolja ne bodo pokvarili najlepših energij življenja.
Posel / denar: ***
Zagotovite si stabilno svoje mesto v zunanjem svetu, samo tako boste lahko dosegli svoj notranji mir. Zato se ne izpostavljajte takrat, ko ste preveč rahločutni, ko pa ste v dobri koži, izkoristite ta čas za dobro sodelovanje in stike z drugimi.
Nasvet tedna:
Petkova polna luna vas lahko precej obremeni, saj ne boste mogli skriti vseh svojih prekipevajočih čustev, ki vas zares delajo človeka. Usmerite se v razmišljanje o sebi in novem načinu delovanja.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Nemirni boste in težave boste imeli z dihanjem, posledično tudi z optimizmom in sproščenostjo. Bodite pozorni na svoje živčevje, saj se zaradi luninega mrka 19. 11. lahko začnejo kazati težave zaradi preobremenjenosti v preteklosti.
Ljubezen / odnosi: ***
Ne zanašajte se, da bodo vsi sodelovali tako, kot boste vi rekli, ne glede na to, koliko časa boste vložili v to. Ne prehitevajte v pogovorih, raje dobro prisluhnite bližnjim ter začnite upoštevati želje in interese drugih, če si želite družinsko harmonijo in dobre odnose.
Posel / denar: ****
Iskali boste skupno rešitev za vse težave in dobili kar precej dobrih idej, predvsem glede zaslužka večje količine denarja. Če se boste držali svoje intuicije in si naredili dober načrt, pri čemer se ne boste čisto izčrpali, vam bo vse tudi uspelo.
Nasvet tedna:
Pri tem je smiselno, da se postavite v vlogo tistih, s katerimi želite rešiti določeno situacijo, da boste lažje razumeli njihovo perspektivo. Nevarnost je, da izgubite vam pomembne ljudi izključno zaradi neupoštevanja njihove situacije in stanja.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Še sebe boste presenetili z dobrim razpoloženjem. Zadovoljni boste in vse se vam bo zdelo rešljivo ob svojem času. Dobili boste potrditev iz okolja, tako da boste lahko nadaljevali z delom ali drugimi dejavnostmi brez večjih težav.
Ljubezen / odnosi: ****
Veliko bolj boste sproščeni v odnosih in tudi bolje boste sodelovali, kar bo ugodno vplivalo na partnerstvo. Ugotovili boste, da vas bližnji in okolica sprejemajo v celoti, ne glede na to, kaj naredite ali govorite, in to bo za vas velik blagoslov, da se boste čisto sprostili in postavili na nove temelje.
Posel / denar: ***
Precej razmišljujoči in tudi komunikativni boste. Odkrili boste nove stvari, ki vas bodo veselile in povsem zaposlile pa tudi dobro vplivale na vašo poslovno kondicijo, saj vam je začelo zmanjkovati volje za vse skupaj.
Nasvet tedna:
Polna luna in lunin mrk bosta v vas sprožila odlične ideje in podporo za obilje. Ideje vam bodo zanimive. Pišite si vse, kar vam pride na misel ter stopite v stik z vsemi prijatelji, za katere se vam zdi, da vam lahko pri tem pomagajo, saj bodo res imeli dober vpliv.

***V forki podpisa: Polna luna Lunin mrk***

polna luna

polna luna foto: dreamstime

prejšnji članek
FOTO: Eko stil stanovanja vas poveže z naravo
Življenjski slog
FOTO: Eko stil stanovanja vas poveže z naravo
naslednji članek
Talenti: 'Nadomestni' voditelj blesti v komedijantskih vodah
Resničnostni šovi
Talenti: 'Nadomestni' voditelj blesti v komedijantskih vodah