Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

20180703-00871491 Svet24.si

Janša si je z milijoni zagotovil njegovo podporo,...

resni.ca, shod, protest-4.-12 Svet24.si

FOTO: Shod v Ljubljani, prerivanje med protestniki...

policija, policijska ura, koronavirus, epidemija bobo Reporter.si

Sistem v javnem sektorju je bolj trdoživ in ...

20211011-01087832 Necenzurirano

Bojana Beović je le še zvočnik vlade #kolumna

exatlon Njena.si

Exatlon: Zmagovalca Franko Bajc in Marjanca ...

tina maze Ekipa24.si

TINA MAZE spet navdušila! Ko ji je njena ...

Horoskop: Pazite se lune in mrka
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pazite se lune in mrka

Planeti vplivajo tako in drugače., Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Pazljivo, da vam polna luna in mrk ne odneseta pomemben odnos. Nikakor ne boste mogli stvari tako predstaviti, ko želite, zato boste nestrpni in krivili druge za to.

Bik
Pričakujte uspeh v intimnem odnosu in se potrudite, da boste srčno iskreni. Če boste slabe volje pa ne napihujte težav, da si sami ne skuhate godlje, ki vas bo obremenila.

Dvojčka
Danes počakajte, da mine polna luna in s tem vaša pretirana občutljivost do ljudi. Šele potem se boste lahko sprostili in naredili vse tako, kot vi verjamete, da je prav.

Rak
Čutili boste, kako se stare energije lepijo od vas. Današnji mrk vam bo pomagal opustiti stare vzorce, ki vas bremenijo in najbolj odmikajo od blagostanja življenja.

Lev
Končno boste uredili za nazaj glavne stvari in psotavili nove temelje in kreativnost v ospredje. Pustite drugim, da delajo kar želijo in se ne odzivajte na provokacije.

Devica
Ne aktivirajte se na prvo žogo, dihajte in si dovolite, da se najprej čustva umirijo in šele potem sodelujte z okolico. Prešteti do deset ali več, preden spregovorite.

Tehtnica
Pišite si ideje, razmišljanja, nasvete in vse, kar se vam bo podilo v glavi. Odličen navih vam bo aktiviral dobro vizijo, po kateri bi lahko zaživeli v maksimalnem potencialu.

Škorpijon
Popoln lunin mrk vam bo odpravi številne težave ter vas postavi v center dogajanja. Kar naenkrat boste vi tisti, ki boste bodrili druge in jih podpirali v njihovo dobro.

Strelec
Ne delajte prehitrih odločitev, samo uživajte v sedanjosti. Danes lahko opustite nekatere razvade. Zato se izogibajte alkohola ali pretiranega praznovera.

Kozorog
Polna luna vas lahko precej obremeni, saj ne boste mogli skriti prekipevajočih čustev, ki pa vas zares delajo človeka. Usmerite se vase in se sprstite v nov način delovanja.

Vodnar
Bodite pozorni na svoje počutje in si čez dan privoščite knajpanje ter čimveč spanca. Danes lahko imate težave z oživčevjem zaradi luninega mrka, zato res previdno.

Ribi
Sprejmite odlične ideje in podporo za obilje. Pišite si vse, kar vam pride na misel ter kontaktirajte vse prijatelje, za katere se vam zdi, da vam lahko pri tem pomagajo.