favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Lahko se boste znašli sredi prepirov

24. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Samozavest se vam bo nekam skrila in povsod bo nekaj narobe. Postali boste tarča nezadovoljnih ljudi. Tudi sami si boste krivi, saj boste prav iskali, kje je kaj narobe.

Bik
Lahko, da boste imeli glavobol zaradi pretiranega obremenjevanja z ljudmi, zato si vzemite čas zase in počivajte. Razmislite tudi o preteklost in jo čim več sprostite.

Dvojčka
Odnosi bodo v prvem planu, saj se ne boste mogli izogniti preteklosti in bo potrebno urediti vse za nazaj. Lahko se boste znašli sredi prepirov, saj ne bo več mesta za vas.

Rak
Ne pozabljajte na svoje obljube, sicer vam bo to odvzelo dobre možnosti za razvoj in kariero, s tem pa tudi pravi preboj in dolgoročni uspeh. Sproti se o vsem pogovorite.

Lev
Odnosi vas bodo prevzeli in občutljivi boste v vsem, kjer bo povezava z ljubeznijo. Samski lahko, da boste osvojili staro simpatijo, saj bo prišla skrita ljubezen na plano.

Devica
Iskali boste prave rešitve, a vas bodo odnosi zmedli. Ne boste več vedeli, kdo koga spodbuja in kam. Obremenjeni boste z željami drugih in se jezili, a na svoje pozabili.



Tehtnica
V sebi boste naredili pravo inventuro in misli vam bodo pretehtale vse možne praktične verzije. Prava spoznanja bodo spremenila vaš odnos do sebe in do drugih.

Škorpijon
Podpora za ljubezen bo velika, a vi boste nihali, saj vam bo intuicija govorila drugače kot srce. Priznajte si, da se bojite bližine in da se vam v ljubezni aktivirajo strahovi.

Strelec
Ljudje vam bodo naklonjeni in z lahkoto boste nazaj navezali stike, ki so vam pomembni. Imeli boste možnost se o vsem pogovoriti in tudi pridobiti na moči.

Kozorog
Sedaj si pa že res želite konkretnih sprememb in lahko, da ne boste prav dobro spali ravno zato. A vas to ne bo motilo, saj se boste spomnili stvari v vaše dobro.

Vodnar
Nestrpni boste do vsakogar, ki bi vas ustavljal ali vam nasprotoval že v besedah. Vso energijo boste usmerjali v posel, zato boste do domačih vse bolj zahtevni.

Ribi


Odprti boste za javnost in prijatelje, ki vam bodo pomagali pri določenih opravilih v službi ali v zdravstvenem stanju. Hvaležni jim boste, a bo tudi občutek krivden.

prejšnji članek
Polona presrečna, odpira svojo sanjsko kavarno!
Resničnostni šovi
Polona presrečna, odpira svojo sanjsko kavarno!
naslednji članek
Melani Mekicar pošteno zagodla svojemu sovoditelju
Svet slavnih
Melani Mekicar pošteno zagodla svojemu sovoditelju