nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Horoskop: Precej čustvenih konfliktov je v vas
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Precej čustvenih konfliktov je v vas

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ne začenjajte z ničemer pomembnim v službi ali doma, saj se bodo karmične energije zapletle in boste imeli težave na dolgi rok. Sprostite se in počakajte na boljše čase.

Bik
Precej čustvenih konfliktov je v vas in prihajajo na plano ter meglijo odnose. Bodite pozorni nase in na spremembe, da boste sodelovali s tem, kar vam življenje daje.

Dvojčka
Ne pretiravajte z upiranjem, saj boste zamudili stvari, ki jih potrebujete. Bodite pozorni, da se besedni izbruh ne zgodi v javnosti, saj ste deležni agresije okolice.

Rak
Odlično se boste počutili doma in vsem družinskim članom ugodili v njihovih željah, kar bo izpolnilo predvsem vas. Veselili se boste druženja, a malo pozabili na obljube.

Lev
Ohranite dobro voljo, ki bo plod dobrih idej in iskrivih pogovorov, ki vas bodo navdušili. Vezani lahko, da boste v precepu in boste razmišljali o spremembi odnosa.

Devica
Pazite, da ne boste pretiravali s kritikami, saj ne bodo vsi razumeli, da res želite dobro. Tudi vi namreč ne boste znali vsega tega predstaviti na pravi način.Tehtnica
Zavedajte se, da so žalost in čustva nezadovoljstva, ki prihajajo na plano, plod preteklosti in nima smisla, da jih razlagate dalje. Tudi sicer vas ne bo nihče razumel.

Škorpijon
V službi poskušajte biti bolj fizično aktivni in manj čustveno reaktivni, saj reagirate čisto na vse, še na vse tiste možnosti, ki se še niso naredile, pa vi jih že vidite.

Strelec
Radi boste načrtovali prihodnost, saj se imate česa veseliti. Začnite si pisati načrte s čisto konkretnimi koraki. Življenje vas bo podprlo, če boste vedeli, kako to izpeljati.

Kozorog
Usoda vas bo podpirala pri novih stvareh v vseh pogledih, tako da je na vas, kako se boste vsega lotili. To vas bo dalo novih idej za prihodnost. Sprostili boste domišljijo.

Vodnar
Čustva vas bodo obremenila, še posebej zvečer, ko se boste vprašali, za koga se tako trudite. Zato boste šli predčasno v posteljo in si končno dobro spočili in naspali.

Ribi
Užijte dan in naj se vam nikamor ne mudi. Kreativnost je tista, ki ji sledite in pri tem ne morete pretiravati, niti se izčrpati. Če se je lotite takoj, boste dosegli največ.