Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Z vsakim prehojenim korakom boste bližje cilju

28. 11. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Stari grehi hodijo za vami in ne najdete notranjega miru. Prevečkrat ste prelomili obljube, zato vam sedaj ljudje ne verjamejo več. Umaknite se in razmislite o vsem.

Bik
V zraku bo nemir in iskali boste rešitve za ureditev perečih stvari doma. Pazite na električne aparate in napeljave, ne lotevajte se popravil, temveč pokličite pomoč.

Dvojčka
Težave iz okolja in nemir, v kateri ste se znašli, so vas prisilile, da ste se umaknili in končno naredili zase tisto, kar ste načrtovali. Vedite, da potrebujete več časa zase.

Rak
Občutljivi boste na besede okolice in bližnjih. Zato se boste raje umikali, pa čeprav bi se morali veliko stvari pogovoriti. Spočijte si in razmislite, kaj si želite in kako.

Lev


Prizadele so vas nekatere besede in dejanja bližnjih. In sedaj čakate na primeren čas za pogovor. Užaljeni pa boste, ko boste ugotovili, da ni nihče opazil vašega odmika.

Devica
Toliko želja in besed nosite v sebi, pa ne pridete do prave priložnosti. Iskali boste priložnosti, a boste ugotovili, da je najboljše direktno stopiti do oseb in se izraziti.

Tehtnica
Zdelo se vam bo, da imate preveč časa in ga boste hitro razporedili med prijatelje in znance. Organizirajte si čas za delo s sabo, saj je čas, da poskrbite za telo in duha.

Škorpijon
Če se boste vsega lotili z ljubeznijo in iskrenostjo, vam bo to danes odlično uspelo in boste zaključili za vas pomembne stvari. Ohranite lastno kreativnost in srečni boste.

Strelec
Kreativni in srečni boste, še posebej, če se boste posvetili svojemu poslanstvu in otrokom. Sreča vam bo sledila, tudi ljubezen, a ne zapletajte se z bivšim partnerjem.



Kozorog
Ne boste se zavedali močnega vpliva, ki ga imate na okolico, zato boste okoli hodili preveč prestrašeno. Postavite se zase in ne čakajte, da vam drugi pokažejo vašo pot.

Vodnar
Pretirana skrb glede denarja vas je izčrpala in vam vzela vso potrpežljivost do domačih. Previdni boste v pogovoru, nato pa kar izbruhnili in zahtevali spremembe.

Ribi
Pretiravali boste z ugajanjem drugim in pozabili na svoje osnovne stvari, ki jih želite narediti. Čas vam bo pobegnil, pa še prehitro se boste vdali ter se prepustili druženju in zabavi.



prejšnji članek
Ljubezen po domače: Kdo je Mateja kresnil po nosu?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kdo je Mateja kresnil po nosu?
naslednji članek
Luka Sešek iskreno o kritikah
Svet slavnih
Luka Sešek iskreno o kritikah