gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Sončni mrk ob polni luni prinaša spremembe tem znakom

30. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

horoskop foto: dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Polni boste strasti in samozavesti, ki bo temeljila na preteklosti. Ne boste pa si priznali, da vas je strah prihodnosti in sprememb, zato boste vzdrževali staro počutje.

Bik

Nestrpni boste in polni idej. Bodite pripravljeni na akcijo tudi zase in za svoje zdravje, saj se lahko ob pretiranemu delu, razburjanju in količinam kave na hitro kaj poslabša.

Dvojčka

Na izbiro boste imeli, da trmasto vztrajate pri svojem, kar bo rušilo zdravje ali se osredotočite na kreativnost in ustvarjate na novo, kar vam bo okrepilo samozavest.

Rak

Popoln sončni mrk 4.2. že sedaj vpliva na vašo zmedo in lahko, da bo trajalo še vsaj mesec dni. Vse se bo na novo postavilo, celoten način življenja, zato se sprostite.

Lev

Uživali boste v družbi in druženju v vseh pogledih. Bolj dramatične izkušnje iz preteklosti vam bodo koristile, saj boste odlično odreagirali in pridobili dober sloves.

Devica

Srečni boste, čeprav vam bo vse polzelo izpod rok in boste izgubljali kontrolo nad življenjem. Vseeno vam bo vse zanimivo, da boste kar pozabili na vsakdanje skrbi.

Tehtnica

Precej vsega se bo nenadoma spremenilo, kar vam bo v vsem odgovarjalo. Spremljali boste dogajanje kolikor se da sproščeno in jasno izražali svoje iskrene želje.

Škorpijon

Telo se vam bo dobro okrepilo in se vam bo poznalo v razpoloženju. Polni boste moči in veselja ter aktivno pristopali k vsaki stvari. Ponosni boste na vse svoje spremebe.

Strelec

Na trenutke boste imeli občutek osame in izoliranosti, kar vam bo spodbujal sobotin Sončev mrk, ki ima celomesečni vpliv. Občutljivi boste na besede in celo poglede.

Kozorog

Sobotin Sončni mrk ob polni luni vam bo že sedaj okrepil magnetni seksualni privlak in počutili se boste, kot da ste se prebudili in da se zunaj sedaj začenja novo življenje.

Vodnar

Razmišljali boste o vseh mogočih zadevah in prav zadovoljni boste s spoznanji, ki se bodo kot po čudežu hitro realizirala. To vam bo dalo volje za nadaljnje sodelovanje.

Ribi

Zadovoljni boste s sabo in načinom življenja, še posebej, ko boste ugotovili, da nihče nima nič proti temu, da nadaljujete v svojem stilu. Bolj se boste sprostili in zadihali.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot simpatične Sentye?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot simpatične Sentye?
naslednji članek
Znani Slovenci navdušeni nad novo tehnološko ponudbo
Svet slavnih
Znani Slovenci navdušeni nad novo tehnološko ponudbo