robert golob sodelavci Svet24.si

Kdo so ljudje v najožji ekipi Golobovega Gibanja ...

upokojenec, voznik, volan Svet24.si

72 let vozil brez vozniškega dovoljenja

Keanu Reeves Svet24.si

Bo Kitajska kaznovala Keanuja Reevesa?

caks tonin Reporter.si

Ne Danilo Slivnik, Rok Čakš se vrti kot ...

traktor tonin Necenzurirano

Dokaz: pri Toninu prirejali razpis za ...

zgaga citrusi.1jpg Njena.si

Ste vedeli, da te vitaminske bombe sprožijo ...

Imogen cotter 2 Ekipa24.si

GRDO!!! Nova nesreča v kolesarski karavani, to je...

Horoskop: Navdih boste iskali v preteklosti
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Navdih boste iskali v preteklosti

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Zamujali boste z izpoljnjevanjem obljub, ki vas bodo počakale, medtem ko se boste vi zapletli v organizacije, kjer se bodo kazale nove možnosti za daljše sodelovanje.

Bik
Ne iščite hitrih rešitev za stvari, ki jih že dolgo želite urediti. Raje malo počakajte in naredite tako, kot je potrebno. Sledite dobrim idejam in obeta se vam blagostanje.

Dvojčka
Usmerite se v svojo kreativnost in ne dovolite okolici, da vas moti. Imate možnost večjih sprememb, a morate biti dobro pripravljeni s konkretnimi idejami in načrti.

Rak
Ne bo se vam dalo z ničemer ukvarjati. Najraje se boste odmaknili od vseh, ki imajo prevelika pričakovanja do vas. Zmedeni boste in ne boste vedeli, kako se organizirati.

Lev
Polni boste energije, ki pa je še ne boste mogli realizirati, zato boste v mislih ustvarjali in čakali na primerni trenutek za akcijo. Nikomur ne razlagajte vsega tega.

Devica
Priznali si boste čustva in dovolili, da pridejo na plano. Ne boste jih še razkrili tistim, na katere se nanašajo, najprej se morate navaditi pri sebi, da si dovolite vse to čutiti.

Tehtnica
Srečanja z ljudmi in dogajanja v javnosti vas bodo pustila hladne, saj boste ohranjali v sebi drugačne ideje. Nemoteči boste za okolico in sočasno pri sebi veliko razčistili.

Škorpijon
Ogromno energije vam bodo vzele nedokončane stvari, zato se boste odločili za spremembe. Osvobajali se boste vseh zahtev, pa tudi želja in si okrepili notrano moč.

Strelec
Prijatelji vam bodo omogočili, da se bo uresničila vaša velika želja. Polni ljubezni boste spoznali, da vam je življenje bolj naklonjeno, kot ste verjeli in da je čas za vas.

Kozorog
Iskali boste optimalno pot za realizacijo najlepših čustev, a ker ne bo šlo hitro, se boste vrnili k rutini. Ne skrijte se, počakajte, da se simpatije ali okolica odzove na vas.

Vodnar
Ne glede na delo, ki ste ga že opravil in ga še morate dokončati, ne pozabite na dobro družbo in humor, ki vam povrne optimizem. Samo sproščni boste optimalni.

Ribi
Navdih boste iskali v preteklosti, a zaman. Tam boste dobili samo slabo voljo in občutek krivde. Zato se umirite in začnite na novo brez preteklih zmot in zablod.