stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Odličen teden za delo in pospravljanje

6. 6. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak, astrologinja
devica

Devica foto: Pixabay

Odličen teden za delo, pospravljanje in ureditev tistih stvari, ki ste jih že dlje časa odlagali. Luna v znamenju device vas bo podprla pri natančnem delu.

Naj vas dan Primoža Trubarja v sredo podpre v tem, da boste po njegovem zgledu sledili svoji kreativni noti ter vztrajali v vsem, za kar vam gorijo notranje strasti. Kaj zares želite od življenja? Ko vam bo to jasno in boste to uvidenje podprli še s strastjo, se bodo začeli dogajati čudeži. Samo sodelujte.

Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Zakon privlačnosti mi daje vse, kar vibriram kot ljubezen, obilje in svetloba.«

Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Čutili boste svoj magnetni privlak, s katerim se vam bo zdelo, da lahko obvladujete druge. Iskrice strasti vas bodo vodile v številne dobre smeri, a ne pretiravajte, bodite predvsem iskreni s sabo.
ZDRAVJE
Zdravstveno boste občutljivi, pa čeprav boste naredili vse, da si izboljšate počutje in srečo v življenju. A ker se boste v sebi počutili tako dobro, boste kar malo pozabili na omejitve svojega telesa in ga izpostavili pretirani izčrpanosti ter to ugotovili šele, ko bodo posledice potrkale na vrata.
DENAR
Kreativni boste v vseh pogledih, a pretiravali z zaupanjem drugih, ki vas bodo z lahkoto navdušili. Sledili boste vsemu, lahko da kdaj pa kdaj tudi brezglavo, s čistim zaupanjem, ki pa se ne bo vedno pokazal za optimalnega.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vam bo naklonjena predvsem v odnosih in dobrem druženju. Morda jo boste podelili s številnimi simpatijami, še posebej, če ste samski, se ne boste želeli odmikati od nobenih priložnosti. Tisti v zvezi boste imeli občutek vsemogočnosti in boste zadovoljni s sabo.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Ne bodite nestrpni v odnosih, ne glede na izkušnje iz preteklosti. Skozi harmonijo boste pritegnili vse bolj ljubeče izkušnje. Bolj ko se boste želeli iskreno pogovarjati, bolj boste razumeli svoje bližnje. Vztrajajte in uspelo vam bo uresničiti tudi tisto, po čemer ste hrepeneli dlje časa.
ZDRAVJE
Po daljšem času se vam bo počutje stabiliziralo in z veseljem se boste lotevali vseh stvari. Poskrbeli boste tudi za svoje osnovne potrebe in življenje se vam bo umirilo na dober način.
DENAR
Ohranite fokus na to, kako želite s kom sodelovati, in pogovore vodite v tej smeri. Precej boste namreč aktivni in imeli tudi velik vpliv na vse okoli sebe, zato je zelo pomembno, kako boste z njimi komunicirali. Tako bo namreč potekalo vaše skupno sodelovanje.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste v vsem, kjer se boste lahko iskreno pogovorili, zato vztrajajte v tej navadi, kjerkoli pridete do katerekoli težave. Čutili boste naklonjenost do življenja in do nasprotnega spola, kar vas bo pomirjalo in vam sočasno dajalo podporo za bolj zanimive načine razmišljanja.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Veliko uspeha boste imeli v odnosih, kar vas bo pozitivno presenetilo. Kar malo ste se že navadili biti bolj v izolaciji, zato vam bosta druženje in podpora bližnjih in sodelavcev veliko pomenila.
ZDRAVJE
Zanimivo vam bo spoznanje, kako dobro se počutite, ko vse uspešno skomunicirate in ste pomirjeni. Koristno bo, da vidite, kako reagirate v odnosih, in da se o vsem jasno in neposredno pogovorite.
DENAR


Sonce vas bo podpiralo, da boste v vseh stvareh sproščeni pa tudi intuitivni. Izkoristite te dobre vplive tudi za finančno blagostanje. Veliko bolje boste reagirali na vse, kar se bo dogajalo, in pozitivno vplivali na vse dogajanje okoli sebe. Želeli boste konkretne rezultate in se vsega lotili drugače.
Kje vas čaka sreča?
Usmerjeni boste v vsak odnos posebej. Pri tem boste unikatni in srčni, tako da boste pri vseh pustili dober vtis. To vas bo osrečilo, da se boste počasi začeli odpirati življenju. Če imate kakršenkoli odnos, ki bi ga želeli okrepiti, urediti, potem je zdaj dober čas za to.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Prijatelji vas bodo iskali in želeli vašo pomoč. Z veseljem se boste odzvali, a pri tem pozabili, da so vas prav isti prijatelji pustili na cedilu, ko ste vi potrebovali pomoč. Zato razmislite, zakaj je res potrebno, da se vi potrudite zanje, ob tem, da vaše stvari in vaše življenje čaka na vaš prosti čas.
ZDRAVJE
Imeli boste občutek utesnjenosti in obremenjeni boste z vsem, predvsem z odnosi, kar bo poslabšalo tudi vaše počutje. Dobro je, da razmislite, zakaj se tako razdajate tam, kjer niste cenjeni. Ali zaradi občutka, da niste sami? Poglejte, zakaj ne morete povsem odrezati starih energij in tistih ljudi, ki se nikoli ne potrudijo za vas.
DENAR
Spremenite filozofijo življenja in se ne upirajte več finančnim spremembam. Poglejte svoje napake in se jih odločite popraviti.
Kje vas čaka sreča?
Odprti boste za sodelovanje in predvsem za prijateljske vezi. Od partnerja boste pričakovali popolno razumevanje. Srečni boste, če vas bo vsaj malo razumel in pustil, da se greste svoje igre v odnosih. Prisluhnite pa njegovemu nasvetu.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Zelo boste popularni v javnosti in med prijatelji, ki vas bodo kar naprej iskali, saj boste imeli zanimiv zdravilni vpliv na njih. Vas to ne bo obremenjevalo, saj boste večinoma samo poslušali in postavili še kakšno dodatno vprašanje, ki pa bo v drugih sprožilo notranjo samozdravilno energijo, po kateri se bodo takoj bolje počutili.
ZDRAVJE
Sprostili se boste in predali vse težave nekam v naravo, v veter, in dovolili, da se stvari razrešijo tako, kot je treba. Čisto boste izpustili nadzor ali pretirano skrb nad drugimi, kar vam bo dalo največjo svobodo in vas pospremilo v dobro počutje.
DENAR
Sloves vam bo zrasel. Ne glede na to, kaj uradno počnete, vas bodo začeli ljudje iskati za stvari, ki jih nosite v svojem srcu in duši. Pri tem bo v ospredje prišel vaš talent za poslušanje, kar bo presenetilo celo vas.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste v sprostitvi in dobrem sodelovanju, ki se bo dogajalo v javnosti. Prejeli boste nekatera darila, ki vas bodo razveselila ter vam omogočila videnje drugačne perspektive na vse.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Veliko uspeha boste imeli v odnosih, kar vas bo pozitivno presenetilo. Ljubezen se vas bo dotaknila in do vseh boste bolj srčni in sproščeni. Vsak odnos vam bo posebej dragocen, zato boste lahko uredili vse morebitne stare zamere ali zadeve. Če imate kakšen poseben odnos, ki bi ga želeli obnoviti, potem sprejmite podporo zvezd v tej smeri.
ZDRAVJE
Zanimivo življenje se vam odpira, še posebej, če boste nadaljevali z novostim, ki ste se jih lotili. Nadaljujte tudi z nego telesa in skrbjo za imunski sistem, saj vam bo to v tem obdobju prineslo večje rezultate.
DENAR


Bolje boste reagirali na vse, kar se bo dogajalo, in pozitivno vplivali na vse ljudi, ne glede na to, kje in kako jih boste srečali. To bo zelo dobro vplivalo na vse vaše projekte tako poslovno kot doma.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, ko boste ugotovili, da imate v javnosti in pri prijateljih veliko podporo pri vsem, kar boste želeli. Ne bo vam žal truda, ki ste ga že dali v to, saj vam bo vse skupaj odprlo čisto nov način življenja.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Ohranjajte svoj notranji mir in se osredotočajte na ureditev vsega okoli sebe. Tako boste dovolj zbrani in umirjeni, da ne boste odreagirali na nestrpnosti v odnosih, tudi tistih novih, ki se lahko šele pojavijo. Koristno bo, da se izrazite samo tistim, ki vas bodo poslušali, saj ostali ne bodo upoštevali tega, kar boste povedali.
ZDRAVJE
V vsem, kar se bo dogajalo, je najpomembnejše, da ohranite zbranost na to, kaj si vi želite, ne glede na ostale stvari in dejavnike. To vam bo izboljšalo počutje in bolj zbrano boste lahko delovali tudi v svojih telesnih vajah.
DENAR
Velik vpliv boste doživljali od drugih in boste potrebovali kar precej moči, da vas okolje ne bo prepričalo o vam nesmiselnih stvareh. Ne investirajte v nič, kar vam ni pomembno. Tudi zaradi ljubezni ne klonite v nekaj, v kar ne verjamete.
Kje vas čaka sreča?
Bolj ko boste v harmoniji, bolj boste pritegnili lepe in ljubeče izkušnje. Srečni boste šele potem, ko se boste lahko iskreno pogovorili z vsemi, tudi glede preteklosti in že zamujenih priložnosti.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
V odnosih boste dejavni in močni pa tudi srečni. To bo zelo pozitivno vplivalo na vašo novo filozofijo življenja, ki si jo že lep čas vzpostavljate. Imeli boste dober vpliv na vse in s svojim magnetnim privlakom boste naredili dober vtis na simpatije. Samski imate možnost srečanja prave ljubezni.
ZDRAVJE
Globlje se boste zamislili o svojem predvidevanju in načinu razmišljanja, ki vam je v preteklosti uničeval psihično počutje, morda celo fizično zdravje. Začeli boste načrtno opuščati stare vzorce. Rezultati bodo hitri in dobri, zato vam bo to dalo dodatne motivacije, da boste pozitivno razmišljanje razširili na družinske odnose.
DENAR
Na vse, kar se dogaja okoli vas, boste začeli gledati drugače. Naredili si boste vizijo pozitivnega videnja rešitev in načina sodelovanja, kar bo najlepše, saj se bo vse začelo dokaj hitro odvijati v pravo smer.
Kje vas čaka sreča?
Začeli boste razmišljati z bolj srečne perspektive, kar vam bo pritegnilo še več sreče, morda boste celo opazili povezavo s svojimi mislimi. Zadovoljni boste s sabo in svojimi dognanji.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Imeli boste odprta čutila za vse, ki bodo potrebovali vašo pomoč, in samodejno boste odreagirali v njihovo dobro. V vas se bo vse bolj prebujala strast in morda je v nekaterih situacijah ne boste mogli skriti niti krotiti.
ZDRAVJE
Veliko boljše se boste počutili, kot boste to kazali navzven. Vseeno se boste precej razdajali, zato je dobro, da popazite na svoje notranje ravnovesje, da se vam ne poruši. Ker boste tako odprti za dobro podporo energij, bo dovolj, da samo sproščeno dihate in ste pozorni na srce vsakič, ko želite večji pretok energije. Odlično vam bo šlo in morda vas bo to usmerilo v nadaljnje zanimivo delovanje in izobraževanje v tej smeri.
DENAR


Kreativni boste in podjetni, zato boste morda začeli številne zanimive projekte, a ne boste našli potrpljenja, da bi jih dokončali. Zato ohranite sistematičnost v vsem ter ne pretiravajte z začetki, temveč razmišljajte o smiselni poti in rezultatih.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vas bo aktivirala, da se boste lotevali vsega z optimizmom pa tudi z občutkom in intuicijo, ki vas bo v tem času dejavno spremljala.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
V domačem okolju boste vzpostavili dober red in nov sistem bo tudi vam koristil, saj se boste manj obremenjevali z vsem, kar bi morali za druge storiti, tako da boste skorajda pozabili na občutek krivde. Bo pa vse to bolj jasno pokazalo vaše odnose z bližnjimi, saj boste imeli več časa za opazovanje.
ZDRAVJE
Spet boste nihali v svojih mislih in načinu razmišljanja, a tokrat že veste, da ste vi tisti, ki s tem upravlja, in se boste dokaj hitreje pobrali ter se sistematično preusmerili na bolj produktivne in pozitivne stvari. Tako to ne bo tako negativno vplivalo na vaše počutje in ponosni boste nase.
DENAR
Opazili boste, da se vsi ne držijo dogovorov ter da ste se o marsičem motili. Vse to vas bo osvobodilo, da boste do sebe manj strogi in veliko bolj učinkoviti v vsem, česar se boste lotili. Začutili boste moč uspešnosti in dojeli, kako je vse povezano z vašim načinom razmišljanja.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vas čaka v vaši soseski, med najbližji, ki vam bodo dali možnosti, da na novo začnete stvari, ki so vam najbolj pomembne v življenju.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Potrebovali boste podporo družinskih članov, zato se dogovorite z vsakim posebej, da ne boste potem napeti in nestrpni. Morda vas bodo prevzele iskrice strasti in boste sabotirali svoje delo zaradi strasti in ljubezni, kar boste opazili šele pozneje.
ZDRAVJE
Ne glede na to, da vas čaka delovno obdobje, ne boste pozabili na svojo rutino za dobro počutje. Tudi zabava in druženje vam bosta pomagala, da boste sproščeni in uspešno izpeljali mnoge stvari.
DENAR
Ogromno časa boste posvetili domu in spremembam, ki ste jih načrtovali že dlje časa, a se ni nikoli dobro izšlo. Zdaj boste imeli dovolj časa za vse to in pri tem boste zelo pozorni na odnose, saj vam bo pomembno, da se vse dobro izpelje za vse.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste ob zavedanju, da ste premaknili večje stvari predvsem v svojem načinu razmišljanja. Ne glede na to, da veste, da je to šele začetek, boste zadovoljni z dogajanjem. Navdih vam bo dal poleta tudi za nov način delovanja doma, kjer boste vpeljali čisto nov način življenja.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Polni boste strasti in pripravljeni na akcijo, ki pa ne bo prišla sama od sebe. Ne bo pa se vam dalo posebej truditi za druge, zato boste ostajali bolj v hrepenenjem ter kreativnosti za delo. Če pa se boste znašli sredi družbe, kjer bodo številne simpatije, potem boste samski zagotovo srečni in boste lahko izbirali.
ZDRAVJE
Zadali si boste novo nalogo, da se fizično in psihično okrepite ter si izboljšate tako imunski sistem kot umsko zbranost, saj se boste zavedali, da bodo večji projekti, ki jih imate v načrtu, povezani z večjim trudom in hitenjem. Tako boste lahko bolje popazili na svoje notranje ravnovesje in tudi čustveno stabilnost. Odlično vam bo šlo, in zato se boste želeli potruditi, da lahko vse uredite.
DENAR


Povsem boste predani ustvarjanju in postavljanju novih idej v realnost, kar vas bo zelo osrečevalo. Imeli boste velik uspeh.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vas bo aktivirala v vseh oblikah sodelovanja z javnostjo, kar pa vas bo morda bolj izčrpalo, kot ste predvidevali. Morda boste preveč odprti za dogajanje in vam bo telesna kondicija resnično koristila.

prejšnji članek
Hiperpigmentacijo je možno tudi odstraniti
Moda&Lepota
Hiperpigmentacijo je možno tudi odstraniti
naslednji članek
Ana Dolinar Horvat: Zdaj stopam na drugačno pot
Svet slavnih
Ana Dolinar Horvat: Zdaj stopam na drugačno pot