Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: jutri nastopi polna luna, ki bo začinila odnose

6. 3. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
polna luna

foto: Profimedia

Ljudem je dana možnost komunikacije in pogovorov, naj besede vedno prinesejo določen učinek in pomenljiv napredek.

Polna luna v torek bo dodobra začinila odnose in prinesla resnico o tem, kaj mora vsak zase še spremeniti in predelati na čustveni ravni. Sreda bo ženskam prinesla ravnovesje. Spomini so pozitivni, če so lepi, in prav je, da se večkrat spomnimo na tiste, ki jih imamo radi, ter jim tako polepšamo dan. Majhni koraki se bodo zgodili vsak dan, če bo le volja, veliki koraki pa so lahko tudi prelomnice. Če imamo srečo, jih morda ne preštejemo le na prste ene roke, temveč jih je še več. Ključno pa je, da se vsak dan veselimo ter zgradimo zavezo fizičnega in duhovnega aspekta življenja.

Kje je skrita vaša moč, pa preberite v tedenskem horoskopu. Imejte se radi in prižgite iskrico ljubezni v svojem srcu.

Oven
Ljubezen: Venera vam bo podarila vplivne preobrate in poučne prelomnice, povezane z dogajanjem v ponedeljek in torek. Lepe besede ponujajo veliko  priložnosti za uspeh. Srčni izvoljenec vam bo omogočil izbiro dejavnosti in te vaju bodo povezale.
Denar: Polna luna (v torek) prinaša kar nekaj obveznosti, in če boste želeli pohvalo, se boste morali zanjo potruditi ter sprejeti določeno odgovornost. Srečno roko boste imeli pri sodelovanju in raziskovanju novih znanj in do konca tedna boste predelali nekaj iz preteklosti.
Zdravje: Odpuščanje bo zaščitni znak tedna in s tem se boste ukvarjali tako posredno kot neposredno. Zelena barva vam bo obnovila energijo in tako boste lahko napredovali. Poglobili se boste tudi v raziskovanje pozitivnih misli in kreativno umetnost.

Bik
Ljubezen: Merkur vam bo podaril prijetne besede in sledili boste svojemu srcu. Po zvezdnih namigih se boste znašli v svetu romantike, povezovanja in čustev. Čas bo namenjen tudi notranji moči in ključna bo ljubezen do sebe, kajti tako lahko naredite korak naprej.
Denar: Poglobili se boste v paleto znanja in tako odkrivali vse, kar je novo in na svoj način drugačno. Odločitve, sprejete pred sredo, bodo zahtevale previdnost, nato pa se bodo zadeve obrnile v vašo korist, tako da boste našli ravnovesje. Čas bo namenjen tudi pogovorom.
Zdravje: Notranji mir boste našli v glasbi ali naravi. Drugi ljudje vam bodo pomagali razumeti globlji pomen in smisel. Prijetne besede bodo ključ do srca in prinašajo skladnost. Po drugi strani boste morali stopiti v ospredje in se ukvarjati s tistim, kar naj bi vas osrečilo.

Dvojčka
Ljubezen: Neptun vam bo prinesel srčnost in skozi to potem najdete moč in navdih. V ljubezni se boste morali seveda pogovoriti, toda to bo za vas po svoje zabavno. Pri srčnem izvoljencu pričakujte podporo v četrtek in petek. Polna luna (torek) pa prinese nekaj drznih potez – šteje previdnost.
Denar: Naredili boste načrt in spoznali, kaj spada v ospredje in kaj ste po svoje prerasli. Spremembe na delovnem mestu bodo dobra iztočnica za osebno rast. Odkriti boste morali svojo izvirnost in diplomacijo; Merkur vam bo naklonil dobre iztočnice.


Zdravje: Vzeti si boste morali nekaj časa zase in temeljito razmisliti, kaj vas osrečuje. Pozitivno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Vaše zamisli bodo briljantne in zelo dobro sprejete v širši skupini. Nekaj časa boste morali nameniti tudi pospravljanju omar.

Rak
Ljubezen: Teden bo v znamenju polne lune (torek), kar prinaša bogata spoznanja in plodne odločitve. Zelo kreativni boste in tako tudi osvobojeni v naslednjih korakih. Rdeča nit bo partnerski odnos, zgrajen na varnosti in stabilnosti. Sledili bodo preobrati na bolje.
Denar: Če boste neko odločitev sprejeli v sredo, se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Več časa boste namenili razmišljanju, toda pozitivne misli prinašajo ugodnosti in sodelovanja. Na delovnem mestu se boste morali postaviti zase, pozitivna vrednota pa bo diplomacija.
Zdravje: Odgovornost se vam bo obrestovala in po zvezdnih namigih sledi teden ravnovesja. Neptun vam bo okrepil intuicijo in duhovna znanja, skozi to pa lahko pridobite motivacijo in nagrado. Stvari, ki jih ne boste mogli povedati na glas, si zapisujte.

Lev
Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo in tako boste našli dodatno motivacijo. Žal ne bo vse po vaše in predelati boste morali določene stvari iz preteklosti. Občutljivi boste tako v ponedeljek kot torek, toda mlada luna vam v sredo prinaša več dobrih odločitev.
Denar: Povezovali boste svojo odločnost in znanja, zato na delovnem mestu pričakujte preobrate. Na svoj način boste morali povedati svoje mnenje, izbirajte primerne besede. Odgovornost vam bo v tem tednu prinesla tudi neko nagrado in predvsem sodelovanje. Vaša barva: svetlo modra.
Zdravje: Rdeča nit bo sodelovanje v tistih zadevah, ki so vam v ponos. Daleč v ospredju bo srčnost in to vam bo prineslo ravnovesje in sodelovanje. V energetskem smislu boste morali popaziti na grlo, sicer pa tudi zapisujte svoje občutke. Če se boste počutili ljubljene, boste srečni.

Devica
Ljubezen: Polna luna (v torek) vam prinaša bogata spoznanja in navdih. Po stari navadi boste nadvse resni in odločni, toda v ljubezni na stvari poglejte s srcem oziroma z duhovnega vidika, tako pridobite nova spoznanja. Po pogovoru se bodo že v sredo ali četrtek zadeve obrnile v harmonijo in romantiko.
Denar: Merkur vam bo pomagal, da boste naredili načrt in sprejeli kopico dobrih odločitev. Omejitve iz preteklosti naj bodo le še vir navdiha in priložnost za učenje. V svojo bližino boste ta teden privabili ljudi, ki so vam naklonjeni, in tako bodo pred vami uspešna sodelovanja.


Zdravje: Zelena barva vam bo prinesla ravnovesje. Ta teden boste okrepili notranjo moč in skozi pogovor spoznali, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Vsekakor morate predelati nekaj iz preteklosti in zapisovati svoje občutke. Slediti lastni resnici je umetnost življenja.

Tehtnica
Ljubezen: Dogajanje bo pozitivno in hkrati poučno; spoznali boste, kaj morate še spremeniti do lastne popolnosti. Lepe besede bodo našle ključ do srca. Po drugi strani boste nadvse srčni in predvsem srečni, če bo partner v vas prepoznal pozitivne vrednote.
Denar: Naredili boste nekakšen pregled in na svoj način boste znali reči bobu bob. Odgovornost vam bo v ponos in spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo. Bolj občutljivi boste do torka, kar se bo poznalo pri učinkovitosti v službi, kasneje pa se bodo zadeve uredile.
Zdravje: Če boste sprejeli del obremenitev, bo vse dobro. Svoje občutke boste izrazili skozi pogovor in tako našli tudi notranji mir in ravnovesje. Peščeno rumena barva vam prinaša pozitivne vibracije.

Škorpijon
Ljubezen: Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist in tako se boste znašli v labirintu strasti. Polna luna (torek) vam bo prinesla bogata spoznanja in ključ do notranje modrosti. Sprejeli boste dejstvo, da pač ni vse po vaše, toda kljub vsemu bo dogajanje pozitivno.
Denar: Pozitivne novice vam bodo dale krila in vzbudile določeno zaupanje. Nove projekte, ki prihajajo v vaše življenje, boste odprto sprejeli – tako najdete v sebi dodatno energijo. Spremljala vas bosta moč in pogum, s svojimi idejami boste ustvarili dobro vzdušje.
Zdravje: Kljub večjim obveznostim si boste morali vzeti čas zase in Saturn vam bo dal nekaj dobrih namigov, kaj početi v prostem času. Sprehod ob reki bo primerna sprostitev in prinaša tudi nove uvide. Pomembno bo, da svoje misli usmerite v nekaj čarobnega.

Strelec
Ljubezen: Optimizem se vam bo obrestoval, to so pozitivne vibracije. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti nekaj stališč in skozi pogovor se bodo zadeve uredile. Spremljala vas bo tiha sreča in četrtek bo prinesel tudi romantične preobrate.
Denar: Glede na zvezdne namige se pričakovanja uresničujejo in prejeli boste neko moč, da se boste lahko spoprijeli z obveznostmi. Jupiter vam bo pomagal razumeti okoliščine in temu sledi napredek. Zadovoljni boste.


Zdravje: Pozitivne misli bodo vaša motivacija. Sprostili vas bosta prijetna glasba in narava, odločitve pa prinašajo nekaj iztočnic za osebno rast. Polna luna pomeni bogata spoznanja,  predelali boste nekaj v povezavi z domom in koreninami.

Kozorog
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti, kaj morate še spremeniti in ozavestiti. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali, in v ljubezni lahko najdete popolnost. Res pa je, da boste na svoj način strogi; vedite, da daje duši prosto pot odpuščanje.
Denar: Kocke usode se bodo v tem pogledu zasukale v vašo korist. Imeli boste močno spodbudo in tako boste lahko naredili pomemben korak naprej, sledijo pa velika spoznanja. Na delovnem mestu vam bodo sodelavci v pomoč.
Zdravje: V navdih vam bodo odnosi in skupinska dinamika, tako boste predelali nekaj iz preteklosti. Dovolj bo plodne energije in tako se bo marsikaj odvilo po pričakovanjih. Modro je, da si zapisujete občutke.

Vodnar
Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetičnost in morebitne izzive boste odprto sprejeli. Teden bo v znamenju dogovorov, sodelovanja in podpore – toda daleč od tega, da bi bilo vse po vaše. Spremljala vas bo tiha želja po napredku, kar se bo tudi zgodilo.
Denar: Teden prinaša nekaj sprememb in novosti. Če jih boste sprejeli, pride tudi uspeh. Upravičeno boste ponosni nase in sledili boste svojim načrtom. Barva, ki vas bo podprla, je akvamarin. Na denarnem področju torej pričakujte napredek.
Zdravje: Če si boste vzeli čas zase, v sebi najdete priložnost za osebno rast in harmonijo. Obiskala vas bo vila kreativnosti in tako se boste znali postaviti zase ter najti zaupanje. Pomembno vlogo bosta imela pogovor in izmenjava mnenj. Res je, da se počasi daleč pride.

Ribi
Ljubezen: Opravili boste osebno analizo in ugotovili, da ste vsekakor lahko ponosni nase. Ta teden boste še posebno ustvarjalni in odločitve bodo pozitivne ter harmonične. Po drugi strani pa boste v ponedeljek in torek precej občutljivi in v pomoč bodo pogovori.
Denar: Če boste znali izluščiti navdih iz lastnih izkušenj, boste imeli dovolj motivacije in sledi uspeh. Zadeve se bodo v sredo obrnile nekoliko drugače, toda našli boste prave besede in sprejeli preudarne odločitve. Na delovnem mestu se bodo obveznosti kopičile, a vam bodo pomagali sodelavci.


Zdravje: Neptun bo okrepil vaša duhovna znanja in tako boste na življenje pogledali pozitivno. Spremljala vas bo tiha moč in dogajanje bo prijetno. Ne pozabite na svojega notranjega otroka, tako boste tudi obnovili svojo fizično energijo. 

prejšnji članek
Podjetje kandidatke za Slovenko leta razglašeno za eno najuspešnejših
Svet slavnih
Podjetje kandidatke za Slovenko leta razglašeno za eno najuspešnejših
naslednji članek
Nina Osenar blestela, podpiral jo je tudi mož Dejan
Svet slavnih
Nina Osenar blestela, podpiral jo je tudi mož Dejan