cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Delo Ane Praznik v zakulisju Delovne akcije

28. 2. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija

Ana Praznik z ekipo foto: POP TV

Nekateri gledalci menijo, da voditeljica Ana Praznik zgolj stopi pred kamero in zaigra svojo vlogo šefice gradbišča. Kako pa v resnici poteka njen dan?

Voditeljica oddaje Delovna akcija je v POP kastu s Simonom Vadnalom med drugim poklepetala o napačnih predpostavkah nekaterih gledalcev, ki mislijo, da se mimobežno pojavi na prizorišču prenove, sveže naličena, da pač posname dva stavka za oddajo. Ker temu ni tako, je pojasnila, kako poteka njen delovnik …

Ana Praznik foto: Damjan Žibert

»Letos, ko smo malo spremenili urnik zaradi lovljenja svetlobe, smo kar zgodaj začeli, tako da sem, če sem bila nastanjena v kraju prenove, vstajala ob pol šestih zjutraj, sicer pa ob petih. Potem se naličim, oblečem, spakiram dodatna oblačila, v primeru presenečenj za družino, se moram namreč vmes še preobleči. Skratka imam veliko različnih vlog, od frizerke, maskerke, stilistke, šoferke … Ko pridem na prizorišče, pričnemo običajno kar takoj snemati najavo dneva, zatem pa skupaj s produkcijsko ekipo začrtamo, kaj se bo delalo. Mojstri me tekom projekta seznanjajo, kako daleč so z deli, kaj je šlo narobe, ali zaostajajo, ali ne zaostajajo, ali se mogoče srečujejo s kakšno težko rešljivo situacijo itd. Potem pa gremo, korak za korakom …« je pojasnila Ana.

Ana Praznik foto: POP TV

prejšnji članek
Lukov ded zaradi politike gojil zamero
Svet slavnih
Lukov ded zaradi politike gojil zamero
naslednji članek
Skrito v raju: Ne boste verjeli, kje vse je gulil šolske klopi
Svet slavnih
Skrito v raju: Ne boste verjeli, kje vse je gulil šolske klopi