Resničnostni šovi
 

Lovec Gašper proti vegetarijanki Hajdi: Se je za mizo vnel prepir?

7. 10. 2024; 20.50
Avtor: K.M.
Riba, raca rak, Gašper Bergant, Hajdi Korošec Jazbinešek

Lovec Gašper Bergant in kuhal za veganko Hajdi Korošec Jazbinešek. Kako se je razpletlo? foto: SR in Planet TV

V današnji oddaji Riba, raca, rak je kuhal velik ljubitelj mesa Gašper Bergant, a je za njegovo mizo sedela tudi vegeterijanka Hajdi Korošec Jazbinšek. Je med njima prišlo do trenj?

Komik Gašper Bergant ne skriva, da obožuje meso in mesne izdelke. V svojih nastopih in podcastu Fejmiči velikokrat govori tako o kolinah kot tudi lovu. V današnji oddaji Riba, raca, rak pa je dobil posebno nalogo, saj je moral kuhati tako za vegeterijanko Hajdi Korošec Jazbinšek kot tudi veganko Anabel. Kljub temu, da se je Gašper potrudil in tudi za nemesojedi gostji pripravil okusne jedi, pa se ni mogel izogniti kakšnemu mini soočenju. 

Za predjed je pripravil srnin tatarec, saj mu je Klemen Bunderla dal izziv, da mora pripraviti nekaj iz lovskega sveta. "Gašper pove, da je lovec in to je opala, kar naenkrat tišina pri mizi. Ker to je tista sporna stvar, ki ni sporna samo za vegane in vegetarijance, ampak tudi za ostale ljudi," je pogovor komentirala Oriana Girotto, ki se je kar malo ustrašila, da bo za mizo prišlo do pripira. "Sem mislila, da b o spor, sem se bala, da se bo kaj zgodilo."

Gašper je namreč lovec pripravnik, kar pomeni, da še nima opravljenega lovskega izpita in da lahko v lovišču ali lovišču s posebnim namenom pripravljalno dobo opravlja zgolj pod nadzorom in vodstvom mentorja. A je Hajdi s svojim odzivom nekoliko presenetila. "Vsi imamo v glavi lovca s puško, ki strelja živali. Dejansko je to poklic, ki veliko tudi pomaga živalim. Ko mi je razložil, kaj vse počnejo lovci, mi je odprl obzorja in nimam težave s tem, da je Gašper tudi lovec." Anabel pa je komentirala, da si ga sicer predstavlja v lovski opremi, ne predstavlja pa si ga pri drugih stvari, ki jih mora narediti zatem, ko žival ustreli. 

prejšnji članek
Zvezdnica serije Stranger Things z možem žurala v Dubrovniku
Svet slavnih
Zvezdnica serije Stranger Things z možem žurala v Dubrovniku
naslednji članek
Jan Plestenjak potrdil veselo novico
Svet slavnih
Jan Plestenjak potrdil veselo novico

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.