Resničnostni šovi
 

Življenje na tehtnici: Je učiteljica joge dekle Gregorja Kirscha?

14. 10. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
adeja gregor

Tadeja in Gregor foto: Planet TV

Minuli teden so rdeči prejeli nagrado v obliki ure joge, ki jo je vodila simpatična Tadeja Kržič. Slednjo lahko zelo pogosto vidimo v družbi Gregorja Kirscha, ki v šovu sodeluje kot svetovalec za življenjski slog.

Na izzivu na tekočih stopnicah je minuli teden slavila rdeča ekipa in si tako poleg prednosti na tehtanju za nagrado prislužila uro joge. Vaditeljici Tadeji Kržič se je ob tem nepričakovano pridružil svetovalec Gregor P. Kirsch in morda ste tudi gledalci opazili, da se zelo dobro poznata in odlično razumeta. Gregor in Tadeja sicer  pogosto prejemata vprašanja na račun medsebojnega odnosa, saj se tudi v prostem času veliko družita. Pa je med njima morda kaj več, kot zgolj prijateljstvo? Slednje smo preverili že pred časom in Gregor nam je pojasnil, da gre za povsem napačna ugibanja. »Tadeja je moja prijateljica in sva samo v prijateljskem odnosu ... Se pa super razumeva,« je tedaj razložil in dodal, da ima tudi sicer v življenju veliko prijateljic.

Kako pa njun odnos opisuje Tadeja? »Kirsch je moj najbojši prijatelj, moj bratec "from another mother" in tako bo ostalo. Hvaležna sem za njega, ker me sprejema in me podpira pri vseh mojih norih in ne tako norih stvareh. Včasih paše prebuditi tudi otroka v sebi in evo, ko to midva narediva skupaj, nastane takšen video ...« je na družbenem omrežju pojasnila vaditeljica joge in priložila simpatičen posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj. 

prejšnji članek
Zakaj sta Nuša in Tim dobila vzdevek 'Piškotka'?
Resničnostni šovi
Zakaj sta Nuša in Tim dobila vzdevek 'Piškotka'?
naslednji članek
Kmetija: Od česa živi Igor Mikič?
Resničnostni šovi
Kmetija: Od česa živi Igor Mikič?
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.