Resničnostni šovi
 

Riba, raca, rak: Kdo so strici in tete iz ozadja?

23. 10. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Riba, raca, rak

Zakulisje snemanja oddaje pri Hajdi. foto: Instagram Hajdi

V oddaji Riba, raca, rak vidimo tedenske skupine znanih obrazov, malce se na ogled postavi Klemen Bunderla, navdušuje pa nas tudi Darja Končarevič. Kaj pa ostala ekipa?

Klemen Bunderla, ki ga vidimo, no, več pa slišimo v oddaji Riba, raca, rak, je sodelavec naše medijske hiše, zato nam takole mimogrede zaupa tudi kakšno zanimivost o zakulisju ustvarjanja priljubljenega TV projekta. Nedavno smo vam pojasnili, da je Klemen prisoten na snemanju gostiteljev, tokrat pa nam je zaupal, kdo vse še skrbi za končni rezultat oddaje.

Kdo so torej poleg njega strici in tete iz ozadja? »Uf, za oddajo Riba, raca, rak skrbi cela horda ljudi iz produkcijske hiše Warehouse Collective in Planeta. Sicer jih ne vidite, ampak brez njih bi ... Ja, stradali bi, no. Zadnje, kar je, da samo jaz kuham, hehe. Če bi se že imenoval kot "stric iz ozadja". Teta, brez katere ne gre, pa je seveda naša ljubka Darja Končarevič, kulinarična strokovnjakinja, ki okuse in recepte tako poveže, da se nam vsem zdi, da smo vključeni v samo pripravo jedi in da lahko gledalci skoraj zavohajo jed preko ekrana,« je pojasnil navihani Klemen.

Zakulisje snemanja oddaje pri Hajdi.

Zakulisje snemanja oddaje pri Hajdi. foto: Planet TV, instagram Hajdi

prejšnji članek
Rap bitka v Ljubljani se je sprevrgla v šokanten pretep
Svet slavnih
Rap bitka v Ljubljani se je sprevrgla v šokanten pretep
naslednji članek
Kmetija: Izčrpana Tjaša v solzah zaradi sebičnosti tekmovalcev
Resničnostni šovi
Kmetija: Izčrpana Tjaša v solzah zaradi sebičnosti tekmovalcev
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.