pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Mančin odhod v resnici ni bilo presenečenje

18. 9. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
1exatlon teja in Manca

Teja, Manca foto: Planet TV, edit: njena.si

Ko je Manca Šepetavc nenadno zapustila resničnostni šov, so se zdeli osupli tudi njeni sotekmovalci. Teja Kralj nam je pojasnila, zakaj njen odhod pravzaprav ni bil tako zelo presenetljiv.

Manca Šepetavc je ob odhodu iz športnega izziva Exatlon razložila, da se poslavlja zaradi tega, ker se kot športnica ne vidi v šovu, kjer je potrebno tudi taktizirati. Kako so njena pojasnila doživeli člani rdeče ekipe? Ali so vedeli, s kakšnimi stiskami se sooča, nam je zaupala Teja Kralj, ki je izziv zaradi resnosti poškodbe kolena zapustila v četrtkovi oddaji.

»Nenaden odhod Mance mene osebno ni presenetil, saj je večkrat poudarila, da ni narejena za takšen resničnostni šov. Nisem sicer vedela, da se bo zgodilo tako hitro in nenadno, pa vendar, to je njena odločitev in prav je, da se vsak odloči tako, kot misli, da je najbolje zanj / zanjo. Navsezadnje je tudi Tjaša morala sprejeti zelo težko odločitev. Nadaljevati in tvegati še hujšo poškodbo, ali Exatlon zapustiti. Čestitke Tjaši za tako modro odločitev,« je za njena.si dejala Teja, ki pojasnjuje, da priljubljeni izziv še zdaleč ni lahek, saj za tekmovalce predstavlja tako športni, kot tudi psihološki test, ob čemer je sila pomembno, da so tekmovalci prilagodljive narave.

Manca Šepetavc foto: Planet TV

»Nič ni prilagojeno posamezniku. Tu scenarij ni enak tvoji poroki iz sanj, kjer vse poteka točno tako, kot si zaželimo. Glavnih akterjev ni, torej ni centra pozornosti. Povabljeni gostje so izbrani s strani drugih, torej skoraj ni povabljenca, ki bi nam v popolnosti ustrezal. Potek dogodkov se spreminja in prilagajanje je nujno. Exatlon v primerjavi s Survivorjem je s psihološkega vidika celo veliko bolj enostaven. Tu se izkazuješ s svojo borbenostjo in zmagami, morebiti tudi s srečo. Taktike tukaj nimajo kaj iskati, tu glavno vlogo igra statistika in kot rečeno, tudi sreča. Svojo vlogo odigraš sam. Na poligonu,« svoj vidik pojasnjuje Teja, s katero smo se pogovarjali tudi o spletkah in taktikah, ki jih je omenila Manca. Ker se ji obsodbe ljudi, ki se ne morejo braniti, ne zdijo na mestu, bo javnosti predstavila tudi ta del zgodbe. A več o tem jutri …

Za še več zanimivosti iz zakulisja šovov vabljeni na njena.si.

Rdeča ekipa foto: Planet TV

prejšnji članek
Raiven obožuje nakupovanje v Dubaju in Amsterdamu
Svet slavnih
Raiven obožuje nakupovanje v Dubaju in Amsterdamu
naslednji članek
Je skupina Rok 'n' Band resnično razpadla?!
Svet slavnih
Je skupina Rok 'n' Band resnično razpadla?!