stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dramatična bitka se bo zapisala v zgodovino Exatlona

24. 9. 2022; 08.58
Avtor: V.M.
exatlon

Michael foto: Planet tv

Minula oddaja izziva Exatlon je postregla z obiljem napetosti in solza. Rdeča ekipa se je poslovila od dveh tekmovalcev, oba domov odhajata poškodovana.

Od pustolovščine v Dominikanski republiki se je moral zaradi poškodbe predčasno posloviti Klemen Kopina. Zdravstveno osebje je namreč sklenilo, da je njegova rama v preslabem stanju, da bi se lahko soočal z nadaljnjimi izzivi. A Klemnovo slovo ni bila edina izguba za rdečo ekipo.

Klemnovo slovo foto: Planet tv

V drugi polovici oddaje je sledil spektakel bitke za obstoj med Michaelom in Alešom iz modre ekipe. Tekmovalca sta uprizorila pravi šov, ki pa gledalce še zdaleč ni pustil ravnodušne. Med tekmo se je namreč Michael poškodoval, nato pa kljub bolečinam in popolni izčrpanosti nadaljeval s serijo izvedb na poligonu. A Lovrec na veliko žalost rdeče ekipe zaradi slabega stanja ni uspel premagati odlično pripravljenega vojaka, ki je v bitki za obstanek slavil zmago. Žalost ob slovesu je bila resnično ganljiva, tekmovalci pa so s solzami pospremili še enega športnika, ki se je v domovino vrnil izčrpan in v hudih bolečinah.

Michaelovo slovo foto: Planet tv

Atraktivni poligoni so sicer veliko težji, kot se zdi ob spremljanju tekem prek TV zaslonov. Gledalci ne zaznavamo, kako visoki so nekateri skoki, ki jih izvajajo v teku, ne vidi se peska na blazinah, še manj vode in s tem spolzkosti, ki še dodatno otežuje poligone oziroma jih naredi veliko bolj zahtevne, kot je videti na posnetkih.

prejšnji članek
Tara Zupančič: Nikoli se nisem preveč navduševala nad kuhinjo
Svet slavnih
Tara Zupančič: Nikoli se nisem preveč navduševala nad kuhinjo
naslednji članek
Vladislav o Kmetiji, ki je gledalci niste videli
Resničnostni šovi
Vladislav o Kmetiji, ki je gledalci niste videli