nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Arijannin nekdanji fant brat znane Exatlonovke

16. 11. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
eva-peternelj in arijanna

Arijanna in Eva foto: edit: njena.si

Lansko leto se je za zmago v Exatlonu potegovala Eva Peternelj, letos pa se je na izziv prijavil njen brat, ki pa žal ni zasedel mesta med letošnjimi tekmovalci.

Osebna trenerka Eva Peternelj se je na lanskoletni športni izziv Exatlon prijavila na skrivaj, kar je malce ujezilo njenega brata, saj bi si želel, da bi se na pustolovščino v Dominikansko republiko odpravila skupaj. Priložnost, da se preizkusi v priljubljenem športnem izzivu se mu je tako ponudila letos, a čeprav je Eva zanj močno stiskala pesti in upala, da bo postal obraz 2. sezone Exatlona, se slednje ni zgodilo.

Evin brat Martin Peternelj sicer ni popoln neznanec, saj se je v medijih že pojavil kot letošnji kandidat za mistra Slovenije in mladi podjetnik, ki je skupaj z nekdanjim dekletom Arijanno Saro Di Palma ustvaril unikatne skodelice z žepkom za čajno vrečko. Arijanno trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Sanjski moški, kjer je nemudoma pritegnila pozornost Blaža Kričeja Režeka in gledalcev.

Poslovne vezi prepletajo tudi Arijanno in Martinovo sestro Evo, prav v teh dneh sta namreč skupaj zasnovali nove poslovne cilje povzane z oblikovanjem postave. Dekleti sta sicer sodelovali že poprej, saj je Eva bratu in Arijanni pomagala pri realizaciji ideje o unikatnih skodelicah.

prejšnji članek
Kmetija: Vsi obrazi Jana Zarnika – kaj se dogaja?
Resničnostni šovi
Kmetija: Vsi obrazi Jana Zarnika – kaj se dogaja?
naslednji članek
Jan Plestenjak obležal, komentatorka presegla meje razuma
Svet slavnih
Jan Plestenjak obležal, komentatorka presegla meje razuma