nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Uspeh: Tekmovalec Exatlona zablestel v tej hollywoodski seriji

12. 1. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Nives Orešnik, Andrei Lenart

Nives Orešnik in Andrei Lenart foto: Planet TV

Med svoje igralske dosežke lahko zapiše tudi sodelovanje pri tej odmevni seriji. Ste ga že videli v akciji.

Slovenski igralec Andrei Lenart, ki smo ga spremljali tudi v prvi sezoni šova Exatlon, je pred leti že sodeloval v hollywoodskih produkcijah. Seveda v manjših vlogah, ki pa seveda predstavljajo odlično odskočno desko. Med drugim smo ga lahko videli tudi v filmih Kingsman: Tajna služba in vele uspešnici Vojne zvezd. Zdaj pa je za njim še en uspeh. Oziroma kar dva! 

Zveneča imena

Andrei, ki si je v šovu Exatlon nadel vzdevek Thorminator, je namreč sodeloval v tretji sezoni serije Jack Ryan. Vidite pa ga lahko v čisto zadnji epizodi tretje sezone z naslovom. Serija je sicer na voljo na platformi Amazon Prime Video. V seriji sicer blesti ameriški zvezdnik John Krasinski, najbolj znan po ameriški različici serije Pisarna. Poleg njega pa so del stalne ekipe tudi Wendell Pierce, Michael Kelly, John Hoogenakker in drugi. V začetku leta 2022 je z isto ekipo v Dubrovniku snemala tudi Katarina Čas, ki pa je, zaenkrat, v tretji sezoni, še nismo opazili. Morda pa je ekipa lansko leto že pripravljala scene, ki jih bodo uporabili v naslednji sezoni. Na njo pa bomo morali še nekoliko počakati. 

Od Exatlona do Hollywooda

Za Andreiem, ki je navduševal tudi v resničnostnem šovu, kjer je veljal za enega najbolj predanih tekmovalcev, je sicer delovno kar plodno obdobje. Začelo se je že pred vstopom v šov Exatlon, saj je sodeloval pri slovenski seriji, ki ravno te dni prihaja na male ekrane. Več o seriji najdete tukaj. Sodeloval je v kratkem filmu Lana & Toni in filmu Preboj, na družbenem omrežju pa  je zapisal, da je sodeloval še v dveh večjih filmih in glas posodil v treh animiranih filmih. Ravno včeraj pa je ameriška televizija CBS predvajala tudi deseti del druge sezone serije FBI: International (FBI: mednarodno), a katerem je imel Andrei prav tako eno izmed stranskih vlog. 

Srečen v ljubezni

Dobro leto dni po sodelovanju v šovu Exatlon, pa je Andrei še vedno srečen v ljubezni z nekdanjo miss Slovenije Nives Orešnik. Nives je bila prav tako ena izmed tekmovalk prve sezone omenjenega šova. Zagotovo pa je ena izmed največjih podpornic svojega srčnega izbranca, saj ga pod objavami na družbenem omrežju Instagram ves čas iskreno spodbuja in podpira. 

O seriji Jack Ryan

Tom Clancy's Jack Ryan je ameriška televizijska serija političnega akcijskega trilerja, ki temelji na likih iz izmišljene serije "Ryanverse", ki jo je ustvaril Tom Clancy. Serija je je bila premierno predvajana 31. avgusta 2018 na Amazon Prime Video, ustvarila pa sta ustvarila Carlton Cuse in Graham Roland.

prejšnji članek
Takšne volje sta Kate in William po izidu Harryjeve biografije
Svet slavnih
Takšne volje sta Kate in William po izidu Harryjeve biografije
naslednji članek
Blaž Kričej Režek priznal - spal (vsaj) z eno tekmovalko šova
Odnosi
Blaž Kričej Režek priznal - spal (vsaj) z eno tekmovalko šova