1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je z nagrado naredila lanskoletna zmagovalka Kmetije

10. 11. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
Kmetija nov začetek, Adriana

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Po zmagi v resničnostnem šovu je obljubljala veliko. Je kaj tudi izpolnila?

Televizija POP TV je ravno sredi predvajanja letošnje sezone priljubljenega resničnostnega šova Kmetija. Kmalu pa bo minilo že leto dni, odkar si je naslov ''najboljše kmetice'' priborila danes 29-letna Adriana Košenina. Po zmagi in med samim šovom je obljubljala, da bo imela z denarjem same plemenite namene, kam pa je dejansko šla denarna nagrada v zadnjih mesecih? 

Po končni zmagi, nam je lanskega decembra Adriana zaupala sledeče: "Nekaj stvari si bom zagotovo privoščila, kakšna razvajanja, a s tem ne mislim kakšnega velikega luksuza, nekaj bo za moje prijatelje, zagotovo pa gre največji del v hišo." Ker zmagovalci velikokrat zgolj obljubljajo in nič ne naredijo, pa se zdaj številni sprašujejo, če je svoje obljube dejansko izpolnila. 

foto: Marko Vavpotič/M24.si

Očitno jih je. Adriana se je namreč oglasila na svojem facebook profilu in razložila, kam je šel denar (osvojila je 50.000 evorv in od denarne nagrade morala plačati še davek). "Kot sem takrat ob zmagi na Kmetiji povedala, da mi bo del nagrade vzela hiše, je en del od zastavljenega cilja že dosežen, hiška ima vsa nova okna ter vrata. Hvala še enkrat vsem, ki ste takrat verjeli vame in brez vas mi ne bi uspelo, drugi del (fasado) še naredim in je moja obljuba v celoti izpolnjena, hvala še enkrat vsem," je zapisala lanskoletna zmagovalka. Ob tem pa je objavila tudi fotografijo hiše z novimi pridobitvami. 

Adrianini prijatelji so ji za dejansko pametno izpolnjeno obljubo seveda čestitali. Sama pa je še enkrat poudarila, da bo naredila tudi 'fasado' in s tem izpolnila vse. Adriana sicer živi v 70 let stari domačiji, kjer je živela njena stara mama, skozi celoten potek šova pa je poudarjala, da je zelo potrebna prenove. 

prejšnji članek
Ta princeska je ukradla srce Saše Dončića
Svet slavnih
Ta princeska je ukradla srce Saše Dončića
naslednji članek
Cool Fotr: Družina se je iz njega norčevala
Svet slavnih
Cool Fotr: Družina se je iz njega norčevala