Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nič več skrivnost: Znana je voditeljica Kmetije!

26. 7. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
natalija bratkovic

foto: POP TV

Bili smo že pošteno radovedni, a nam novice še niso želeli izdati. Vse do konca tedna, ko je končno znano, kdo bo v rokah pestoval podeželsko taktirko.

Zaradi nagajivih namigov smo sprva mislili, da bo novo sezono resničnostnega šova Kmetija vodila Ana Klašnja. Ja, res nekoliko neobičajna izbira, pa vendar, zakaj pa ne. Potem so na POP TV postregli še s skrivnostno fotografijo voditeljice, ki ni razkrivala njenega obraza in bili smo prepričani, da bo v voditeljske čevlje stopila nam neznana oseba. A temu ni tako. Kot so danes razkrili, se v objem podeželja vrača simpatična Natalija Bratkovič, ki se novih dogodivščin že zelo veseli.

"Fantastično je, sem že v nizkem startu. Veselim se, da bo letos Kmetija spet drugačna. Mogoče bo kdo rekel, da se malo ponavljam, ker sem že za prejšnjo sezono rekla to, ampak veste kaj ... bila je drugačna. Tudi zdaj bomo presenetili z nečim čisto novim, nepričakovanim - lani črno, letos belo, takšne spremembe so."

Adijo stara kmetija, pozdravljeno sodobno posestvo!

In kaj se obeta letošnjo sezono? Huh, zelo velike spremembe! Kmetija se namreč na male zaslone vrača v povsem drugačni različici. Pozabite naporno kmečko delo: tekmovalcem bodo postregli z modernim kmečkim življenjem z vsem udobjem in sodobnim orodjem.

Natalija Bratkovič

Natalija Bratkovič foto: POP TV

prejšnji članek
Michael Buble postal očka: Njene oči so kot nebo!
Svet slavnih
Michael Buble postal očka: Njene oči so kot nebo!
naslednji članek
Kako se je Harry odzval na vprašanja o nosečnosti?
Svet slavnih
Kako se je Harry odzval na vprašanja o nosečnosti?
#nasazenazenska
nasazenazenska