nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Šok na Kmetiji: Če se to zgodi, se bo vse spremenilo!

4. 10. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
franko

Franko ne želi, da Joel odide. foto: POP TV

Priljubljeni Joel s svojimi zabavnimi komentarji skrbi, da na kmetiji ni dolgčas. A Sandi je poskrbel za šok med tekmovalci. Sledji so pretreseni, saj kaže, da se lahko vse skupaj zelo hitro spremeni …

Medtem ko je Sandi nonšalantno zavračal delo, se je Joel jezil, da ni prav, da ekipa dela, medtem ko se on uči pratiko. Kaj si ti, da nič ne boš delal, če bom jaz, boš tudi ti! Ti se boš učil, jaz bom pa delal? Ni pravično. Če delamo vsi, delamo vsi, če noben, pa noben."

A Sandi je imel drugačne načrte, s katerimi je postregel kmalu zatem in precej vznejevoljil člane družine. Ko je prišel čas odločitve, kdo se bo z njim boril v areni, je namreč za drugega dvobojevalca izbral ravno glasnega Joela.

Sandi je poskrbel za neprijetno presenečenje. foto: POP TV

Ta poteza je med tekmovalce vnesla kar nekaj vznemirjenja, Joel namreč velja za priljubljenega člana družine. "Joel je nasmejan, vsi ga imajo radi, če bo šel domov, bo to spremenilo celotno vzdušje na kmetji. Edino kar si želim je, da če izpade, da za glavo družine ne postavi Nika, ker mi gre na živce že od prvega dneva in si ne predstavljam, da bi moral poslušat njegove ukaze, ker še sebe ne zna kontrolirati," je strnil misli Franko.

Joel je na kmetiji zelo priljubljen.

Joel je na kmetiji zelo priljubljen. foto: POP TV

prejšnji članek
Slavna igralka zopet postala mamica
Svet slavnih
Slavna igralka zopet postala mamica
naslednji članek
Horoskop: najdite notranji mir in ravnovesje
Horoskop
Horoskop: najdite notranji mir in ravnovesje