1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aneta izginila s posestva?

24. 10. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
aneta kmetija

Aneto tarejo druge skrbi ... foto: POP TV

Najprej je ni bilo zaslediti, ko pa je zakorakala pred kamere, se je spozabila in nehote izdala družino.

Tako gledalci, kot povratniki so opazili, da Anete pretekli dan ni bilo zaslediti na posestvu. ''Ko so zajtrkovali, je še bila za mizo, potem pa ni bila prisotna v obenem prizoru več,'' je ugotovila gledalka, slednji pa so pritrdili tudi številni drugi. Anetine odsotnosti niso spregledali niti Povratniki, ki so bili izjemno presenečeni, ko jih je po dnevu in pol obiskala. Miha in Denis ob tem nista skrivala začudenja, zlasti, ker so namesto pikrih besed prejeli prijazno povabilo na večerno druženje ob karameliziranem mleku.

A če jih je Aneta s prijaznim povabilom sprva nežno pobožala po duši, jih je že v naslednjem trenutku ostro piknila pod rebra. Ko je beseda nanesla na hrano, se je namreč zagovorila in nehote izdala, da so pred dnevi jedli pico. Ob tej besedi se je povratnikom pošteno zaletelo v grlu, kako le ne, ko pa so bili sami po 21 dnevnem stradanju v gozdu deležni zgolj krompirja in solate.

Ko je Aneta povedala, da je pekla pico, Denis ni mogel verjeti, kaj sliši. foto: POP TV

"Aneta je lisica, lisica je. Jaz sem to takoj videl. Pica? Z ukradenim sirom in take stvari. Seveda da imate. Jaz vem, da imate, hrenovke in vse. Jaz vse vem," je v izjavi povedal Denis in napovedal, da sam že ima načrt, kako se bo soočil z njimi. 

Povratniki sedaj vedo, da jim družina namenoma odreka okuse grižljaje, čeprav Aneta slednjega ni razkrila namenoma. Morda gre spodrsljaj pripisati temu, da so njene misli predvsem doma, kjer pa sodeč po pismu, ki ga je prejela, ni tako, kot je načrtovala pred vstopom v šov. Je bil to razlog, da temnolaske nismo zasledili na posestvu?

prejšnji članek
6pack Čukur objavil fotografijo prvorojenke
Svet slavnih
6pack Čukur objavil fotografijo prvorojenke
naslednji članek
Anamaria Goltes zmagala na lepotnem tekmovanju
Svet slavnih
Anamaria Goltes zmagala na lepotnem tekmovanju
#obraziavenija
obraziavenija