stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Prve solze na posestvu

18. 9. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
kmetija-2019

Marjana Povše foto: POP TV

Marjana je od sotekmovalcev dobila nož v hrbet. Zaradi nepričakovanega odnosa je postala občutljiva, premagali so jo žalostni spomini in solze.

Ne le, da je takoj po prihodu na luksuzno posestvo postala dekla in se morala skupaj z mladima dvojčkoma odseliti v majhno hiško. 59-letna Marjana Povše je postala tudi prva dvobojevalka letošnje sezone Kmetija. Čeprav so jo sotekmovalci ob razglasitvi dekle tolažili, naj se ne obremenjuje, da bodo vsi na njeni strani, ko bo prišlo do glasovanja, se slednje pač ni zgodilo. Marjana je namreč dobila 13 kamenčkov, ki so njen obstanek v šovu postavili na kocko.

Marjana Povše foto: POP TV

Občutki, ki so jo ob tem objeli, seveda niso bili prijetni. Igro je nehote vzela osebno in se odmaknila v družbo živali, kjer lažje najde tolažbo. Prav tam pa so jo premagali spomini na preminulo psičko, zaradi česar so se ji utrnile solze: »Joj, preveč sem ranljiva trenutno, res, priznam no …«

Glava družine je dejal, da verjame, da Marjane ni za podcenjevati in da se lahko zgodi, da se bo vrnila na kmetijo. Se bo njegova napoved uresničila?

Koga bo Marijana izbrala za drugega dvobojevalca oz. dvobojevalko in ali bo slavila zmago v areni, pa bomo videli že zelo kmalu …

prejšnji članek
Vodičarjeva ima mesec pred porodom takšen trebušček
Svet slavnih
Vodičarjeva ima mesec pred porodom takšen trebušček
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Kako je Nikolina zapela pred 200 gosti?
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Kako je Nikolina zapela pred 200 gosti?