stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Shujšal 15 kilogramov, zmagal v areni in zaradi 'pogreba' odkorakal domov

12. 10. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
bojan kmetija

Bojan foto: POP TV

Tanja Balabanić je sinoči izgubila bitko v areni, a posestva ni zapustila. Svoje mesto ji je namreč odstopil zmagovalec Bojan. Zakaj se je odvil takšen preobrat, je razkril ustvarjalcem preden je zapustil posestvo …

Tako kot vsi odpadniki, je tudi Bojan težko pričakoval trenutek, ko bo lahko zakorakal na posestvo kot polnopravni član družine. Ker je slavil zmago v areni, bi se slednje moralo zgoditi, a se je v zadnjem hipu premislil in svoje mesto odstopil v bitki poraženi Tanji. Zakaj takšna odločitev, kje se skrivajo razlogi?
»Hja, razlogi za mojo odločitev, da sem mesto na kmetiji prepustil Tanji, so v tem, da sem videl ves ta živ-žav, otroški vrtec … Začeli so jokati, to me je spominjalo na en pogreb in sem rekel, da pač ne bodo neutolažljivi, naj se vrne, pa naj uživajo skupaj, žurajo ... Zanimivo pa bo, ko bo enkrat dvoboj ena na ena. Ko bo recimo dvojček, ki je najbolj jokal, v areni s Tanjo, ne vem, kako se bo potem odločil. Ali bodo samo solze ali bo tudi predal,« je v izjavi ustvarjalcem šova pojasnil Bojan, ki je imel v igri vlogo odpadnika. Kot je povedal, mu je življenje v gozdu na nek način prav prišlo, sam s seboj je namreč preživel veliko, hkrati pa je prestal očiščevalno dieto, saj je shujšal približno 15 kilogramov.   
 

prejšnji članek
Rejniško življenje raperja Zlatka
Svet slavnih
Rejniško življenje raperja Zlatka
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?