nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Skrita zgodba razkriva drugo plat napadalne Nike

8. 9. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija, nika

Nikino srce ne bo nikoli nehalo žalovati. foto: POP TV

Nika je kmalu odložila masko, s katero je želela odigrati vlogo v šovu Kmetija. Lik zlobnice je razblinila izpoved, tekom katere je v solzah razkrila svojo bolečino in pojasnila, da vse počne zgolj zaradi ljubezni do Dominika.

Nika in Dominik sta v predstavitvi pred vstopom v šov Kmetija izpostavljala svojo borbenost, 25-letnik je denimo brez ovinkarjenja pojasnil, da se je prijavil, da bi osvojil 50. tisoč evrov, Nika pa se je pohvalila s svojimi spletkarskimi in provokatorskimi talenti.

Dominik Visočnik in Nika Belčić foto: POP TV

Kaj pa se je zgodilo, ko so se na posestvu prižgale kamere?

 Mladenka je gledalcem v prvi oddaji v dramatičnih izjavah razkrila, da namerava igrati podlo igro, prav tako je dominantno nastopila v odnosu do sotekmovalcev. Druga zgodba pa se je odvila pri Dominiku, ki se v družbi ni izpostavljal in je raje ohranil pasivno držo. Dominiku je slednje zamajalo mesto na posestvu, sotekmovalci so ga namreč izbrali za prvega dvobojevalca. Nastala situacija je Niko tako zelo vznemirila, da smo bili v drugi oddaji deležni korenite spremembe razpoloženja. Temnolaska je namreč v solzah dejala, da bi bila že zdavnaj doma, če se ne bi šlo za Dominika. »Ker meni se res ne da tega prenašati. Pač meni to nima smisla. Jaz sem zaradi njega tu in pač vse to delam.

Nika foto: POP TV

Nika: 'Kar nas ne ubije, nas naredi močnejše …'

Nika je nato v nadaljevanju z javnostjo delila zgodbo o najstniški nosečnosti in smrti otroka. Kot je pojasnila, je zanosila pri 16-ih letih in sklenila roditi otroka kljub temu, da ji je 20 specialistov pojasnilo, da dete ne bo zdravo. »Splaviti nisem želela, hotela sem mu dati vsaj minuto življenja. Nisem mu dala minute, dala sem mu pet ur,« je Nika obudila spomine na grenko preizkušnjo in razložila, da je čez nekaj mesecev sledil še en udarec. »Pol leta kasneje je umrl Dominikov ata, ki je želel narediti vse za njega, da pride na Kmetijo. Tako da to je še en razlog, zakaj se trudim ostati tu in biti močna pred vsemi ostalimi.«

prejšnji članek
Oljo napovedali kot atrakcijo, sledilo veliko presenečenje
Resničnostni šovi
Oljo napovedali kot atrakcijo, sledilo veliko presenečenje
naslednji članek
Horoskop: Sreča vas bo vodila v večje spremembe
Horoskop
Horoskop: Sreča vas bo vodila v večje spremembe