nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Spoznajte čisto pravega Ambroža, ki navdušuje v Kmetiji

30. 9. 2021; 07.00
Avtor: Vesna M.
Ambrož Vahen Kralj

Ambrož Vahen Kralj foto: Osebni arhiv

Ambrož Vahen Kralj je najbolj priljubljen tekmovalec letošnje Kmetije. Pa je njegova prijaznost in dobrosrčnost zgolj del taktike ali je takšen tudi v resničnem življenju? Da bi izvedeli, kakšen človek je izza kamer, smo za rokav pocukali osebo, ki ga zelo dobro pozna …

Ambrož je v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija hitro osvojil tako tekmovalce, kot gledalce pred TV zasloni. No, kakopak ga moški člani družine pričenjajo gledati nekoliko postrani, nenazadnje jim zaradi moči, delovne vneme in priljubljenosti predstavlja zelo veliko konkurenco. Med njimi je vzklil tudi dvom v njegovo iskrenost, menijo namreč, da ne izraža svojega pravega mnenja ter da v okviru taktike za zmago hlini razumevanje in dobrosrčnost.

Pa je temu res tako? Da bi izvedeli, kakšen je Abrož v zunanjem svetu, smo poklepetali z njegovim najboljšim prijateljem Davorjem Kukovičem.

Ambrož Vahen Kralj foto: POP TV

»Lahko potrdim, da Ambrož v realnem življenju ni prav nič drugačen kot v šovu Kmetija. Ni igranja, pred kamero je takšen, kot tudi za kamero. Ambrož je en velik pozitivec. Vedno je pripravljen pomagat in je oseba, na katero se lahko vedno zaneseš. Je pravičen, velikokrat pa je že tudi dokazal, da rad pomaga pomoči potrebnim,« nam je pojasnil Davor in dodal, da je Ambrož že skoval načrt, kam bi namenil del denarne nagrade, če bi mu jo uspelo osvojiti. »Kot mi je zaupal, bo v primeru zmage v šovu, pomagal pri obnovi kopalnice takšnim, ki jim finančno stanje tega ne omogoča. To je v preteklosti kot keramičar tudi že dokazal.«

Večina članov družine ga je hitro vzljubila. Pa je tudi v domačem okolju tako zelo priljubljen? »Ambrož ne more ostati neopažen, saj nase hitro opozori s svojim nalezljivim smehom in prešernim nasmeškom. Ker v njegovi družbi nikoli ni dolgčas, ga imajo radi povsod kamor pride…,« pojasni Davor in smeje se doda, da se še posebej rad dobrika nežnejšemu spolu.

Ambrož in Nina foto: POP TV

No, ko smo ravno pri nežnejšemu spolu, zdi se, da sta se z Nino krasno ujela. Bi rekli, da je Ambroža zadela Amorjeva puščica ali je fant bolj avanturistične narave?

»Lahko rečem, da je Ambrož kar divji po srcu … Vendar je tokrat vseeno malce drugače. Njegov nasmeh in iskrice v očeh povedo vse. Sicer se mi zdi Nina nekoliko mirna, vendar je morda ravno to tisto, kar Ambrož potrebuje, da ga včasih malce prizemlji in pomiri. Ker sem ju za enkrat spremljal le preko TV, težko rečem, kako bosta funkcionirala v realnem svetu, ampak popolnoma zaupam Ambroževi presoji. Čustva, ki jih kaže, so vsekakor pristna in mislim, da če bosta to negovala tudi po šovu, sta na dobri poti,« sklene naš sogovornik, ki mu je Ambrož že pred časom zaupal, da se bo prijavil na Kmetijo. Da bo prijatelju uspelo, ni dvomil niti za hip, saj ga vidi kot odličnega kandidata za tovrsten šov.

»Seveda ga vsi podpiramo in navijamo zanj. Smo zelo ponosni in mislim, da mu bomo pripravili en velik sprejem, ko pride nazaj!«

Ambrož Vahen Kralj foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Takšen je bil Miroslav pred desetimi leti
Resničnostni šovi
Takšen je bil Miroslav pred desetimi leti
naslednji članek
Horoskop: Bodite previdni pri realizaciji načrtov
Horoskop
Horoskop: Bodite previdni pri realizaciji načrtov