pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Maria zaradi stricev iz ozadja v jok

1. 10. 2021; 10.43
Avtor: K.M.
Maria Arko

Maria Arko foto: Voyo

Kmetijo je danes zapustila Maria Arko, ki je tako kot Stanka in jan prejela pismo "stricev iz ozadja". Njen prvi odziv pa presenetljiv: jok!? Sicer pa pravi, da vsako mnenje ceni in pravi, da je vse za nekaj dobro.

Maria Arko je morala premoč v današnjem dvoboju prepustiti več desetletij mlajši Romani Lavrič, ki je kot druga dvobojevalka izbrala moč. Maria se je sicer dobro borila, a jo je na zadnji oviri po nekaj težavah v prvih preizkusih je nato Romana ujela ritem in brez težav zmagala dvoboj. 

Od sotekmovalcev se je tako morala posloviti Maria, ki se je ob slovesu vsem zahvalila za doprinos v njeno življenje. Na koncu pa je dobila enako pismo kot pred njo že Stanka in Jan, ki namiguje na to, da se njena zgodba v šovu še ni popolnoma zaključila. Presenetil pa je njen odziv, saj je bila njena prva reakcija po prebranem pismu jok. No, na solze je hitro pozabila, saj je v izjavi že vsa nasmejana izrekla sledeče besede: "Če pa strici iz ozadja tako rečejo, je čas, da si naberem novih moči in GREMOOO." 

O svoji poti na Kmetiji se je sicer razgovorila tudi na družbenem omrežju, kjer je zapisala: "Tudi kritiki so del vsakdana. To poznam že od prej. Vsako mnenje cenim. Vse je za nekaj dobro. V moji KOŽI pa ni bil nihče. To pot sem prehodila popolnoma sama. Držala sem glavo nad vodo in NE poznam človeka, ki bi jo prehodil bolje, kot sem jo."

prejšnji članek
Horoskop: Pazljivo, da vas stara čustva ne odmaknejo od začrtanih poti
Horoskop
Horoskop: Pazljivo, da vas stara čustva ne odmaknejo od začrtanih poti
naslednji članek
Eminem med nastopajočimi na Super Bowlu
Svet slavnih
Eminem med nastopajočimi na Super Bowlu