pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maria in Stanka po Kmetiji postali dobri prijateljici

5. 10. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
stanka in maria

Stanka in Maria foto: VOYO

Odkar sta zapustili posestvo, se je veliko spremenilo. Vas zanima, zakaj je Stanki žal, da je ob odhodu Mario določila za glavo družine?

Izpadli tekmovalci šova Kmetija seveda spremljajo predvajanje oddaje na televiziji. Tudi Stanko je zelo zanimalo, kaj se je dogajalo po njenem odhodu, žal pa so jo čakali prizori, ob katerih ji je postalo močno žal, da je klobuk namenila Marii.

»Zelo težko je bilo gledati, koliko žalosti je bilo v njej, ko je prebrala pismo. Žal nihče ni pristopil in se opravičil, le glave so povesili. Vse to je sramota za celo državo. Počutim se krivo, ker sem jo s klobukom predala krvoločnim zverinam ... Nisem pričakovala, da bodo tako brezčutni in brez vsakršnega spoštovanja do ljudi,« je za 24ur.com pojasnila Stanka in poudarila, da je Maria zaradi vsega gorja, ki ga je morala prestati, zanjo moralna zmagovalka.

Nekdanji tekmovalki sta sicer v zunanjem svetu že spletli pristne prijateljske vezi. Obe si namreč delita vrednote, ki ju močno oddaljujejo od neiskrenih, zlobnih in zahrbtnih ljudi. Stike vzdržujeta tudi z obiski, minuli konec tedna sta se denimo dobili v Ljubljani, nato pa je Stanka obiskala še Ribnico, kjer živi Maria.

prejšnji članek
Gregor Trebušak drugič postal očka
Svet slavnih
Gregor Trebušak drugič postal očka
naslednji članek
Se Gregor Čeglaj vrača na televizijo?
Resničnostni šovi
Se Gregor Čeglaj vrača na televizijo?